Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Leren

Digitaal vaardig

Wil je beter leren omgaan met de computer, iPad/tablet of internet? Of met dingen die je moet regelen met de overheid? Meld je aan voor een gratis cursus of training.

Naar meer doen met de computer

Taalpunt

Taalpunten zijn belangrijk bij het bestrijden van laaggeletterdheid. Hierbij werken Bibliotheek, gemeente, welzijnsorganisaties en andere partners samen. 

Naar Taalpunt

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je vragen over de digitale overheid? Kom langs in de bibliotheek voor het Informatiepunt Digitale Overheid, IDO. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Lees meer

Walk&Talk Online

Tijdens Walk&Talk Online Inspiratie krijg je tips & tricks van De Levende Sollicitatiegids én van je collega-werkzoekers. Deze bijeenkomsten worden je (kosteloos) aangeboden in samenwerking met de bibliotheek.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Met de online cursussen van de Bibliotheek werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Volg een online cursus over productiviteit, management, marketing, programmeren, design of een van de vele andere onderwerpen.

Lees meer

Gratis trainingen via de bibliotheek

Vanaf nu kun je direct aan de slag met online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg een cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten, of de korte cursus Geluk. Je kunt de trainingen volgen tot het eind van dit jaar.

Naar de gratis trainingen

De DigiHulplijn

De DigiHulplijn is er om jou te helpen met al jouw vragen over je computer, laptop, smartphone en/of tablet. Het gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Lees meer

Ervaar het OV

In de Bibliotheek in Elburg en Epe is iedere maand een inloopspreekuur van Ervaar het OV. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het telefonisch OV-spreekuur.

Lees meer

Isdatechtzo.nl

Website isdatechtzo.nl helpt Nederlanders kennis over nepnieuws te vergroten. Desinformatie is een groeiend probleem in Nederland. Bijna zeven op de tien Nederlanders maken zich hier zorgen over. Zo blijkt uit onderzoek in opdracht van Netwerk Mediawijsheid.

Lees meer