Voor al uw vragen over abonnementen, reserveringen, de collectie, de apps, enz. kunt u terecht bij de vestigingen tijdens de openingsuren wanneer er medewerkers aanwezig zijn. Tijdens deze bemande openingstijden kunt u ook telefonisch contact opnemen met de vestiging.

Zie voor de openingstijden, adressen en telefoonnummers hier.

Voor dringende vragen buiten de openingstijden van de vestigingen kunt u telefonisch contact opnemen met ons secretariaat via 0578-62 86 05. Het secretariaat is doorgaans bereikbaar op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Voor de (verdere) contactgegevens van secretariaat, management, specialisten, teamleiders en taalpunten zie deze pagina.

Management

Het management van De Bibliotheek Noord-Veluwe wordt gevormd door:

Secretariaat

Ons secretariaat bereikt u op:

De Bibliotheek Noord-Veluwe Stationsstraat 16 8161 CR Epe telefoon: 0578-62 86 05

KvK Zwolle : 05075681 e-mail: info@bibliotheeknoordveluwe.nl

Specialisten

De specialisten van De Bibliotheek Noord-Veluwe ontwikkelen projecten, activiteiten en (nieuwe) diensten op het gebied van informatie, educatie, cultuur en recreatie.

Onze specialisten zijn:

Teamleiders

De teamleiders geven leiding aan een frontofficeteam, dat werkzaam is in meerdere vestigingen van De Bibliotheek Noord-Veluwe. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en vertegenwoordigers van lokale instellingen.

Taalpunten

Bij de Taalpunten kan iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren beheersen terecht voor advies. De taalpunt docent helpt bij het vinden van een cursus of taalcoach.