Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd 1,5 meter afstand | Was je handen vaak en hoest in je elleboog | Mondkapje verplicht vanaf 13 jaar

Huisregels

Huisregels van Bibliotheek Noord-Veluwe.

Gedrag
Houd rekening met anderen en veroorzaak geen (geluid-) overlast. Bij het veroorzaken van overlast voor klanten en/of medewerkers wordt je uit de bibliotheek verwijderd. Bij herhaling kan de toegang tot de bibliotheek worden ontzegd. Ook kan bij herhaling een eventueel lidmaatschap van de bibliotheek worden ingetrokken. In geval van diefstal of gedrag dat daartoe aanleiding geeft, doen wij aangifte bij de politie. Je lidmaatschap wordt ingetrokken en de toegang tot de bibliotheek wordt ontzegd. Indien nodig controleren wij je tas(sen).

Het dragen van skates/rolschaatsen is niet toegestaan.

Dieren
Dieren worden niet toegelaten. Uitgezonderd hulphonden.

Eten, drinken en roken
Het is niet toegestaan om meegebracht eten en drinken te nuttigen. Van door ons aangeboden drinken mag uitsluitend gebruik worden gemaakt bij de leestafel. Het is niet toegestaan om drinken of toebehoren mee naar buiten te nemen.
Roken is niet toegestaan, ook niet van e-sigaretten.

Computers
Niet meer dan twee personen per computer. Bij drukte niet langer dan een half uur.
Het bezoeken van discriminerende, gewelddadige, pornografische of andere ongepaste internetsites is verboden.

Activiteiten
Activiteiten van derden kunnen in de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe alleen met schriftelijke toestemming van de directie plaatsvinden.

Algemeen
De Bibliotheek Noord-Veluwe aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies of diefstal van je persoonlijke eigendommen.

Wij rekenen op je medewerking

Epe, 12 oktober 2018