Wij zijn gesloten op:

Goede Vrijdag - 7 april, vanaf 17.00 uur | Tweede Paasdag - 10 april | Koningsdag - 27 april | Dodenherdenking - 4 mei, vanaf 17.00 uur | Hemelvaartsdag - 18 mei | Tweede Pinksterdag - 29 mei

 

Belastingaangifte

Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Voor de aangifte mag je onze computers gratis gebruiken*

En de documenten mag je gratis printen.* 
*Alleen tijdens uren dat er medewerkers aanwezig zijn.

Om handiger te worden met computers, kun je bij ons een cursus volgen

Beter leren omgaan met de computer, tablet of internet? Meld je aan voor een cursus/training. Klik hier om te zien welke cursus bij je past.

Deze organisaties bieden hulp bij belastingaangifte

Let op: er kunnen voorwaarden/kosten aan de hulp verbonden zijn.

Gemeente Elburg

Sociaal Raadslieden, dat onderdeel uitmaakt van Stimenz, helpt inwoners met eenvoudige belastingvragen (contact via Marjoke van der Vinne, m.vandervinne@stimenz.nl). De hulp is kosteloos.
Inwoners met vragen over inkomen, schulden of financiën in het algemeen, kunnen terecht bij één van de inloopmomenten van het Sociaal Financieel Trefpunt:
op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur en op woensdagochtend van 10.00 – 12.00 uur in ’t Huiken, Lange Wijden 33, Elburg
Op donderdagmiddag, van 15.00 – 16.00 uur in MFC Aperloo, Stadsweg 27, ’t Harde.
 

Gemeente Epe

Koppel Swoe: mensen met vragen rondom belastingen en toeslagen kunnen contact opnemen met het Formulierenteam van Koppel Swoe via formulierenteam@koppelswoe.nl; 0578-676767.

Gemeente Hattem

Op Ko€rs helpt bij belastingaangifte. Mail naar opkoers@swhattem.nl. Of bel naar Stichting Welzijn Hattem 038 – 44 32 881.

PCOB Hattem verleend hulp bij aangifte Inkomstenbelasting en het beoordelen van voorschotten Toeslagen in hetzelfde jaar en een raming voorschotten Toeslagen in het lopend jaar. Voor PCOB- en KBO-leden of voor hen die lid willen worden.

Gemeente Heerde

Het Steun en Informatie Punt STIP organiseert eind maart een aantal bijeenkomsten waarin hulp geboden wordt aan ouderen bij het invullen van het belastingformulier. Men helpt tegen een geringe vergoeding bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2022 en het aanvragen of wijzigen van huur- of zorgtoeslag. Het is noodzakelijk dat u van te voren een afspraak maakt met opbouwwerker Bianca Boevenbrink T: 06-34473734 Email: b.boevenbrink@heerde.nl.

Gemeente Oldebroek

Het Sociaal Team van de gemeente Oldebroek biedt, in samenwerking met Sociaal Raadslieden van Stimenz, Schuldhulp Maatje en Humanitas ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2022. Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen en die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.
Maak een afspraak via het Sociaal Team. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0525 638 333 of per e-mail via sociaalteam@oldebroek.nl.