Leren werken met de Tablet/iPad

Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op de tablet/iPad/ biedt de bibliotheek Noord-Veluwe een tablet cursus aan: Leren werken met de tablet/iPad. Deze cursus volg je in 5 dagdelen van 2 uur.

Computers zijn tegenwoordig niet alleen maar grote apparaten, ze worden steeds kleiner en handzamer. Wie deze cursus volgt leert hoe deze tablets/iPads werken. In 5 lessen van 2 uur leer je: waar zitten de knoppen, waar zijn ze voor en hoe bedien je het aanraakscherm. Je leert ook wat apps zijn en hoe je deze op je tablet kunt zetten. Tevens kun je foto’s/video’s maken, die heel makkelijk te delen zijn met anderen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! Tot slot komen ook nog je veiligheid en privacy aan bod.

Praktisch
Cursisten dienen hun eigen tablet/iPad én een koptelefoon mee te nemen. Deze cursus is een onderdeel van www.oefenen.nl, wat inhoudt dat deze cursus ook zelfstandig thuis te volgen is. Maar de bibliotheek wil ook graag de mensen die wat meer moeite met de tablet/iPad hebben, een helpende hand bieden. Voor meer informatie en aanmelding kun je ook terecht bij de informatiebalie van de Bibliotheek.

Je krijgt les in kleine groepjes, zo mogelijk in een bibliotheek in je gemeente. De cursus wordt 1 keer per week gegeven. Daarnaast krijg je een inlogcode mee zodat je thuis verder kunt oefenen.

Aanmelden