Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Biebtip 396

Gepubliceerd op: 26 april 2021 07:38

Misosoep, Avocadotoast met gepocheerd ei of Rijst met tomatensaus, gebakken banaan en een eitje.

Vega met Shane is het tweede kookboek van Shane Kluivert. Shane is de zoon van Patrick Kluivert. Net als zijn vader is Shane een groot voetbaltalent maar daarnaast is Shane YouTuber en heeft hij een grote passie voor koken. Eigenlijk was het niet zijn bedoeling om een tweede boek te schrijven. Maar door de corona kreeg Shane meer tijd. Samen met zijn familie is Shane de keuken in gedoken en heeft hij een erg mooi culinair vega kookboek gemaakt bestemd voor het hele gezin.

Het boek bevat vegetarische recepten voor het maken van verschillende soepen, snacks, lunch, hoofd- en zoete gerechten. Ook komt de veiligheid en de hygiëne aanbod en natuurlijk het keukengereedschap.

Dit kookboek is voor kinderen van 10 t/m 13 jaar maar volwassenen kunnen zich met dit boek ook prima vermaken.

De recepten, de kookwijze en het register zijn in het boek duidelijk beschreven. Ook is er een duidelijke uitleg omtrent de bereidingstijd en de te kopen ingrediënten. Mooie foto’s, hierdoor word je door je maag aangespoord om de recepten te maken en te proeven. De Broccolisoep en de Chili met bruine bonen zijn zeker een aanrader.

Wil jij dit boek ook lezen? Je vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Tera Mensink, medewerker klantcontacten

  • Schrijver: Shane Kluivert
  • Titel: Vega met Shane
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • Jaar van uitgave: 2020
  • Aantal pagina’s 176