Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Biebtip 403

Gepubliceerd op: 22 juni 2021 12:00

Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van de tweede bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Welkom in het leven van een verloskundige.

Verloskundige Marlies Koers neemt je mee in het wonder van het leven. Ze volgt zwangeren vanaf de eerste afspraak in de praktijk, tot de laatste afspraak in het kraambed. Althans, in de meeste verhalen. Helaas gaat het ook wel eens mis en die verhalen deelt ze ook. Ze neemt je mee naar smerige huizen waar het vuilnis in de gang ligt, maar waar de geboorte van een nieuw mens ineens een heel ander licht op de situatie schijnt. Ze neemt je mee naar snelle thuisbevallingen en moeizame ziekenhuisbevallingen. Ze nodigt je uit in haar praktijk in Deventer en in de verloskamers waar zowel leven als dood dichtbij komen. Dit boek geeft een unieke openhartige kijk achter de schermen van een mooi, intiem en zwaar beroep. 

Wil jij dit boek ook lezen? Je vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Annerique van Walderveen-Dolsma

  • Schrijver: Marlies Koers 
  • Titel: Dagboek van een verloskundige
  • Uitgeverij: Spectrum 
  • Jaar van uitgave: 2020 
  • Aantal pagina‚Äôs: 255