Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Biebtip 450

Gepubliceerd op: 5 juli 2022 11:58

Voor iedere liefhebber van het spannende boek is dit thrillerdebuut van Darcy Kane een must-read! Wat gebeurt er als twee mensen met een traumatisch verleden een relatie aangaan?

Lila Ridgefield woont in een idyllisch stadje met haar man, Aaron, die lesgeeft op de plaatselijke school. Van buitenaf lijken ze een perfect leven te hebben. Als Aaron echter niet komt opdagen op zijn werk en zijn auto ook nergens wordt aangetroffen maakt Lila zich enorme zorgen. Want hoe kan hij vermist zijn als zij zijn lijk een paar uur geleden in zijn auto op de parkeerplaats van de school heeft achtergelaten?

Terwijl Lila worstelt met de angst dat Aaron het op de een of andere manier heeft overleefd en nu ergens op wraak zint, probeert ze de politie om de tuin te leiden. Maar Ginny Davis, de ambitieuze detective die de zaak onderzoekt, vertrouwt Lila niet helemaal en zet alles op alles om de waarheid boven tafel te krijgen.

Deze superspannende pageturner met onverwachte plotwendingen, leg je niet zomaar weg...

Wil je dit boek ook lezen? Je vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Tirtsa van Doorn, medewerker klantcontacten

  • Schrijver: Darby Kane
  • Titel: De Perfecte Echtgenote
  • Uitgeverij: Volt
  • Jaar van uitgave: 2022
  • Aantal pagina‚Äôs: 336