Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Inwoners gemeente Epe gratis Veilig online

Gepubliceerd op: 2 februari 2024 00:00

De gemeente Epe biedt haar inwoners gratis de cursus Veilig online aan. Via de Bibliotheek Noord-Veluwe kan deze computercursus gevolgd worden op de vrijdagochtenden 1, 8 en 15 maart. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Leer nu hoe je internet veilig gebruikt.

De gratis cursus Veilig online wordt gegeven in de bibliotheek in Epe. De cursus bestaat uit drie lessen. Je leert o.a. hoe je (on)veilige websites herkent, hoe je sterke wachtwoorden kiest en waar je op moet letten als je online betaalt. Je leert de zeven Gouden Regels voor veilig internetten kennen. En zodra je die Gouden Regels kent, ga je oefenen om die regels toe te passen in herkenbare situaties.

De cursus Veilig online is speciaal voor iedereen die al wel de weg weet op internet, maar onzeker is of hij of zij dat wel op een veilige manier doet. Het gaat vooral om bewustwording en vertrouwen krijgen.

Meer informatie over de cursus en aanmelden voor de cursus kan via onderstaande knop, via de servicebalie of telefonisch via 0578-612113 (bibliotheek Epe).

Deelnemers moeten zelf een laptop of tablet en koptelefoon/oortjes meenemen.

Vol = vol, het aantal plekken is beperkt.

Lees meer