Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Meteen aan de slag na workshop fotograferen met je smartphone

Gepubliceerd op: 12 februari 2024 12:49

De tweede workshop fotograferen met je smartphone van Joop Luimes, fotograaf en docent fotografie, en de Bibliotheek Noord-Veluwe was opnieuw zeer succesvol. De deelnemers waren heel enthousiast en hebben veel geleerd.

Joop Luimes is een inspirerende cursusleider. Door zijn enthousiasme betrekt hij de deelnemers als vanzelf bij de mooie wereld van fotografie. De cursus bestond uit drie bijeenkomsten. Daardoor was er alle tijd om de functies op de smartphone te leren kennen en toe te passen. En om wat technische kennis op te doen.

“Na de eerste les had ik al zoveel opgestoken dat ik meteen aan de slag kon”, reageerde een van de deelnemers. Een ander vulde dat aan “Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zijn met de smartphone in het algemeen en met foto’s maken in het bijzonder”.

Startlocatie van de bijeenkomsten was de bibliotheek in Epe. Na uitleg van Joop Luimes kregen de deelnemers opdrachten en fotografeerden ze buiten of op een binnen locatie. Dat leverde vele mooie foto’s op.