Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd 1,5 meter afstand | Was je handen vaak en hoest in je elleboog | Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar in alle publieke binnenruimtes. Dit geldt bij bewegen, staan of zitten.

Hulp bij e-book vragen

Soms lukt het niet om de e-books van de bibliotheek (onlinebibliotheek.nl) te lenen, om te registreren voor deze e-books of wil je andere hulp bij het lenen/lezen van de bibliotheek e-books.

Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen contact op. We proberen eerst of we je telefonisch kunnen helpen, als dat niet lukt maken we een afspraak voor een bezoek aan een van onze vestigingen.

LET OP: een lenersnummer heeft 12 cijfers

Welke dagdelen komen je goed uit? Graag meerdere mogelijkheden aangevenVerplicht

Wil je lezen op een tablet of smartphone? Vul dan de 2 vragen hieronder in.

Wil je lezen op een e-reader? Vul dan de 4 vragen hieronder in.