Biebtips

Resultaat 91 - 100 (van 487)

 • Biebtip 398 Bekijk details

  11 mei 2021

  Toen een vriendin mij vertelde dat ze een boek in het Engels aan het lezen was, dacht ik: dat gaat mij niet lukken. De verplichte Engelse boekenlijst lezen lag immers al 45 jaar achter mij. Maar toen het boek ‘The Butterfly room’ van Lucinda Riley werd ingeleverd bij de bieb dacht ik: ik ga het toch eens proberen! Het is wel erg dik maar… wie weet??

 • Biebtip 397 Bekijk details

  4 mei 2021

  Veel kinderen zijn dol op zoekboeken. Bij de AfhaalBieb wordt er regelmatig naar gevraagd. Laatst kwam ik tijdens het opruimen het boek 'Op zoek naar Tom in het Oude Egypte' van Fatti Burke tegen.

 • Biebtip 396 Bekijk details

  26 april 2021

  Misosoep, Avocadotoast met gepocheerd ei of Rijst met tomatensaus, gebakken banaan en een eitje.

 • Biebtip 395 Bekijk details

  20 april 2021

  ‘The Singing Club’ laat het leven van een aantal vrouwen zien van beroepsmilitairen die langere tijd op oefening zijn. Dit leven kan zwaar en eenzaam zijn. Terwijl hun echtgenotes in het buitenland aan het werk zijn, moeten zij zorgen dat aan het thuisfront alles door gaat. Altijd ligt de angst op de loer op het verliezen van geliefden.

 • Biebtip 394 Bekijk details

  13 april 2021

  Een boek gebaseerd op het leven van boswachter Tim van de Beestenbrigade. Een aanrader voor alle dierenvrienden!

 • Biebtip 393 Bekijk details

  8 april 2021

  Met veel plezier heb ik “Het dorp : een geschiedenis” van Wim Daniëls gelezen. In dit boek wordt het dorp van vóór 1970 beschreven. Daniëls, zelf opgegroeid in een dorp, beschrijft het vroegere dorp in al zijn aspecten.

 • Biebtip 392 Bekijk details

  1 april 2021

  De film 'De Beentjes van Sint Hildegard' is gebaseerd op het scenario van de Tsjechische film Teorie tygra uit 2016, Herman Finkers herschreef het scenario.

 • Biebtip 391 Bekijk details

  23 maart 2021

  Wist je dat sommige dieren dansen, giechelen en spelen, net zoals jij? We denken dat we zo bijzonder zijn, omdat we o.a. communiceren, problemen kunnen oplossen,dansen en bruggen bouwen. Maar daar zijn wij niet uniek in.

 • Biebtip 390 Bekijk details

  16 maart 2021

  Avonturen van de dappere ridster. Na het lezen van dit boek, wil iedereen ridster zijn. Mijn bieb-collega Karin gaf dit als leestip voor mijn dochter van acht die van stoere en grappige boeken houdt. Een super tip! Inmiddels hebben wij het boek thuis allemaal gelezen en zijn wij groot fan van de ridster.

 • Biebtip 389 Bekijk details

  11 maart 2021

  De schrijver van dit boek staat ook wel bekend als ‘stem van de Formule 1 in Nederland’. Naast commentator zijn van de super bekende Formule 1 races is hij sinds kort ook kinderboekenschrijver. Hij maakte met dit boek zijn debuut.

Paginanavigatie