Biebtips

Resultaat 11 - 20 (van 487)

 • Biebtip 478 Bekijk details

  11 april 2023

  60 creatieve recepten en slimme bewaartips om eten verspilling tegen te gaan. Gooi jij wel eens eten weg? Heb je in de koelkast of voorraadkast restjes over? In dit boek staan heerlijke recepten over wat je bijvoorbeeld met oud brood kunt doen of hoe je perfecte groentebouillon kan maken van schillen en afsnijdsels van groenten of steeltjes van kruiden.

 • Biebtip 477 Bekijk details

  6 april 2023

  Bij de nieuwe boeken zag ik de titel staan “Wie we zijn” een boek met 25 portretten van vrouwen met een vluchtelingenachtergrond. Op de eerste pagina staan woorden van Nafiss Nia die meteen de toon zetten voor de inhoud van het boek. “Er is geen verhaal zonder gevecht geen reactie zonder actie. We gaan nu en nu is geen straks, geen even later, maar op dit moment. We omarmen het gevecht en maken verhalen, we geven onszelf nooit op, geven om wat we hebben en gaan voor wat we verdienen. Er is altijd...

 • Biebtip 476 Bekijk details

  20 maart 2023

  Deze werkelijk meesterlijk geschreven fantasy reeks is zo groots en zo meeslepend, dat het bijna onmogelijk is om je boek weg te leggen.

 • Biebtip 475 Bekijk details

  20 maart 2023

  Mijn verloren vrouw is een indrukwekkend, ongelofelijk op feiten gebaseerd verhaal over de jonge vrouw Lena die verliefd wordt op de joodse Josef, waarmee ze op de valreep voor het uitbreken van de oorlog trouwt.

 • Biebtip 474 Bekijk details

  2 maart 2023

  Mot heet eigenlijk Vlinder, maar zo noemt alleen haar moeder haar nog. Die wil het liefst een schattig kind in een jurkje, maar zo is Mot niet.

 • Biebtip 473 Bekijk details

  21 februari 2023

  De Nederlands-Britse kunstfotograaf Jimmy Nelson volg ik sinds ik in 2013 het fotoboek ‘Before they pass away’ van hem in handen kreeg. Een pracht fotoboek waarin inheemse stammen poseren in traditionele kleding. Bij elke stam lees je een korte beschrijving. Jimmy is voor dit boek 2,5 jaar de wereld over getrokken.

 • Biebtip 472 Bekijk details

  16 februari 2023

  Jante Wortel (geen familie van schrijfster Maartje Wortel) wilde clown worden, maar kreeg in het jeugdcircus te horen dat ze daar te verlegen voor was. Toen ging ze schrijven. En dat doet ze fantastisch! ‘Weerlicht’ is haar debuut, maar ik popel om meer van haar te kunnen gaan lezen.

 • Biebtip 471 Bekijk details

  7 februari 2023

  Nieuw in onze collectie een leuk nieuw wandelboek: Het 4-seizoenenwandelboek van Claudia Baartmans, haar tweede lifestylewandelboek.

 • Biebtip 470 Bekijk details

  17 januari 2023

  Ga mee op een spannende reis langs de wonderlijkste plekken van de wereld? Heb je ooit een waterval gezien die eruitziet alsof hij in brand staat? Een grot die vol met helblauwe vuurvliegjes zit? Of een knalroze meer? Ontdek in dit boek de mooiste natuurwonderen waarvan je niet wist dat ze bestonden.

 • Biebtip 469 Bekijk details

  21 december 2022

  Ook dat nog, is zoals de ondertitel aangeeft een vrolijke dagboekroman over drie generaties vrouwen. Het beschrijft een jaar van de levens van deze vrouwen en hoe hun leven in één jaar verandert. Het speelt zich dan ook nog eens af tijdens de corona periode, die ook op hun levens de nodige invloed heeft.

Paginanavigatie