Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Biebtips

Resultaat 131 - 140 (van 487)

 • Biebtip 358 Bekijk details

  15 juni 2020

  De dag die nooit komt is een boek dat indruk maakt en daarom een Biebtip waard is!

 • Biebtip 357 Bekijk details

  28 mei 2020

  Wanneer de vader van FBI-agente, Nell Flynn overlijdt, keert zij terug naar Suffolk County, de plek waar ze is opgegroeid. Haar vader is bij een motorongeluk om het leven gekomen.

 • Biebtip 356 Bekijk details

  28 mei 2020

  In Labyrint- de verhalen komt alles van deze Nederlandse schrijfster samen. In 13 spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien.

 • Biebtip 355 Bekijk details

  4 mei 2020

  In de bibliotheek werken heeft zo zijn voordelen. Voor een klant ging ik een poosje geleden op zoek naar dit boek. Het was toen nog te nieuw om in onze collectie aanwezig te zijn. De titel bleef echter in mijn hoofd zitten, en toen ik het boek nu tegenkwam, laaide mijn nieuwsgierigheid weer op.

 • Biebtip 354 Bekijk details

  21 april 2020

  Toen Joe Thorne 15 jaar was verdween zijn zusje. Iets ergers kon er niet gebeuren. En toen kwam ze terug… Mijn Biebtip ‘De Terugkeer’ van C. J. Tudor is niet voor watjes! Het is duister, beklemmend en huiveringwekkend.

 • Biebtip 353 Bekijk details

  14 april 2020

  Nu de kinderen thuis werken voor school is het extra fijn om samen een mooi boek te lezen. 15 minuten leest mijn zoon hardop voor, daarna lees ik hem 15 minuten voor. Dat lukt alleen als het een mooi/spannend boek is. Wij hebben zo’n boek gevonden: Silas en de wolf.

 • Biebtip 352 Bekijk details

  7 april 2020

  De hoofdpersoon van de roman, Zwarte schuur, is Maris, een zeer succesvolle Nederlandse kunstschilder van 59 jaar. Het boek begint met een tentoonstelling van zijn werk in het Stedelijk Museum Amsterdam.

 • Biebtip 351 Bekijk details

  2 april 2020

  In deze onwerkelijke, onzekere en spannende Corona-tijd, hebben veel kinderen ‘huisarrest’. Wat doe je de hele dag? Natuurlijk je schooltaken maar er zijn ook heel veel mooie en creatieve initiatieven te vinden op internet. Deze viel mij op als leesconsulent bij de bibliotheek: De stichting Schoolschrijvers en de KB Nationale Bibliotheek starten unieke voorleesserie over kinderen in quarantaine.

 • Biebtip 350 Bekijk details

  24 maart 2020

  Het zijn bijzondere tijden: 75 jaar bevrijding en heel Nederland zit thuis. Het Corona-virus heeft ons land in zijn greep. Vandaar dat ik vandaag koos voor een biebtip die toegankelijk is voor heel Nederland, of je nu lid bent van de bibliotheek, of niet. Download de LuisterBieb, waarin nu 100 luisterboeken staan voor iedereen. Gratis!

 • Biebtip 349 Bekijk details

  17 maart 2020

  Een lekker vies boek, waar je nog heel veel van kunt leren ook! Welk dier poept zoveel in 1 keer dat je er een zwembad mee kunt vullen? Welk dier kan zijn poep wel 1,5 meter ver wegschieten? Poepen kwallen ook? Welk dier gooit met poep om de vijanden weg te jagen? En dat poep heel kostbaar kan zijn?

Paginanavigatie