Biebtips

Resultaat 31 - 40 (van 487)

 • Biebtip 458 Bekijk details

  30 augustus 2022

  In de afgelopen periode zijn de Zilveren en Bronzen Griffels en Penselen bekendgemaakt. De jaarlijkse prijzenregen voor kinderboeken. Een overzicht van prachtige boeken die je kunt vinden in de bibliotheek.

 • Biebtip 457 Bekijk details

  23 augustus 2022

  Bij de nieuwe boeken in de bibliotheek lag het boek “Shame on you”. De voorkant sprak mij aan omdat het de Winnaar is van de Jonge Jury en omdat er voorop staat dat er QR-codes in het boek staan, die je kunt scannen. Een nieuwe vorm voor mij. Verder is het een jeugd-thriller en ik houd wel van een beetje spanning.

 • Biebtip 456 Bekijk details

  17 augustus 2022

  Het tijdschrift Landleven vind ik zelf één van de prachtigste tijdschriften uit de collectie van de bibliotheek.

 • Biebtip 455 Bekijk details

  10 augustus 2022

  In de afgelopen periode zijn de Zilveren en Bronzen Griffels en Penselen bekendgemaakt. De jaarlijkse prijzenregen voor kinderboeken. Een overzicht van prachtige boeken die je kunt vinden in de bibliotheek. De gouden Griffel en Penseel worden bekendgemaakt tijdens de Kinderboekenweek in oktober.

 • Biebtip 454 Bekijk details

  2 augustus 2022

  Herinner je de kettingbrieven van vroeger nog? Dat je ‘gedwongen’ werd mee te doen, de brief door te sturen naar meerdere mensen en als je dat niet deed dat dan onheil over je afkwam. Grote kans dat je toch niet meedeed. Maar wat als je wel mee móet doen omdat je kind ontvoerd is en behalve het losgeld wat je moet betalen jij ook een kind moet ontvoeren? Wat doe je dan? Een ontvoering als kettingbrief: dit is De Ketting!

 • Biebtip 453 Bekijk details

  26 juli 2022

  Een boek wat misschien van pas kan komen in deze vakantietijd. Als je nog een echt bijzonder adresje in Nederland zoekt voor een overnachting, dan kun je met dit boek ideeën op doen. Alhoewel, je hoeft hier natuurlijk geen vakantie voor te hebben, een weekendje of zomaar een dagje is ook altijd fijn.

 • Biebtip 452 Bekijk details

  19 juli 2022

  Ken je de boeken van ‘Het leven van een loser’? Waarschijnlijk wel, want deze serie is nog altijd razend populair en wordt veel uitgeleend. Maar ja, op een keer heb je ze allemaal uit. Of je zit op het voortgezet onderwijs en je docent Nederlands vindt dat je maar eens iets anders moet gaan lezen dan de loser-boeken. En dan?

 • Biebtip 451 Bekijk details

  15 juli 2022

  Na vijf jaar in de gevangenis te hebben gezeten na een tragische fout, keert Kenna terug naar de plek waar het mis ging.

 • Biebtip 450 Bekijk details

  5 juli 2022

  Voor iedere liefhebber van het spannende boek is dit thrillerdebuut van Darcy Kane een must-read! Wat gebeurt er als twee mensen met een traumatisch verleden een relatie aangaan?

 • Biebtip 449 Bekijk details

  28 juni 2022

  Bij een benzinestation langs de snelweg op een zwoele zomeravond, ergens in de Ardennen. Ze zijn er met zijn vijftienen, als je het paard en het lijk in de kofferbak van de grote zware Hummer meetelt. Het is 23.12 uur. Over een minuut zal alles veranderen.

Paginanavigatie