Biebtips

Resultaat 51 - 60 (van 487)

 • Biebtip 438 Bekijk details

  12 april 2022

  In dit prentenboek voor peuters speelt Casper, een kleine pinguïn de hoofdrol. De moeder van Casper zit de hele tijd op haar telefoon. Casper roept zijn moeder keer op keer maar zijn mama praat maar door.

 • Biebtip 437 Bekijk details

  5 april 2022

  Een krasse dame, Betty de Wit, 90 jaar oud, vertelt met veel humor en zelfspot, korte verhalen. Deze verhalen werden eerder als columns gepubliceerd in de Harderwijker Courant.

 • Biebtip 436 Bekijk details

  4 april 2022

  Ben ik een burger? Stem op mij! Wie zal ons redden? Democratie bij ons!

 • Biebtip 435 Bekijk details

  22 maart 2022

  Het kind wil een boek lezen met haar vriendjes. De hamster heeft daar wel zin in en roept de rest van de dieren bij zich. Ze denken dat ze kunnen beginnen, maar niet iedereen is er! En het past ook allemaal niet op de bank… Zou dat wel goed gaan? Kunnen ze uiteindelijk wel het boek lezen?

 • Biebtip 434 Bekijk details

  15 maart 2022

  De voorkant van dit boek maakte me nieuwsgierig en zeker het kleine zinnetje helemaal onderaan: “Intiem en teder portret van een familie die zichzelf bij elkaar probeert te houden.”

 • Biebtip 433 Bekijk details

  22 februari 2022

  Frida (Frietje genoemd door haar vrienden) neemt altijd alle zielige dieren mee naar huis die ze vindt: een verdwaalde schildpad, een vastgebonden hond, een muis met een geknakte staart, gewonde egel en nog veel meer. Op een dag vindt ze een oude man. Midden op het fietspad en met zijn pantoffels aan. Hij weet niet meer hoe hij heet, waar hij vandaan komt of waar hij naartoe moet. Dus neemt Frietje hem mee naar huis. Hij is dan wel geen dier, maar wel zielig!

 • Biebtip 432 Bekijk details

  15 februari 2022

  Een kookboek met de titel ‘Reishonger’. Dat klinkt alsof het bij mij past. Ik ga graag op vakantie en ben dol op koken.

 • Biebtip 431 Bekijk details

  8 februari 2022

  Een prachtig tekstloos prentenboek! Lezen zonder woorden. Dat betekent dat jij jouw eigen verhaal kunt maken. ‘Ik neem je mee’ maakt waar wat het belooft. Je reist de hele wereld rond.

 • Biebtip 430 Bekijk details

  1 februari 2022

  In het weekend kook ik regelmatig een pan soep, lekker makkelijk eten. Toen ik dit boek tegenkwam, heb ik het dan ook meegenomen om nieuwe ideeën op te doen. Er staan 50 recepten in, allemaal aangeleverd door ouderen. Inmiddels heb ik al een paar weekenden een smakelijke soep uit het boek op tafel gezet.

 • Biebtip 429 Bekijk details

  25 januari 2022

  Het boek “Olaf en de groene challenge” is een boek met een humoristisch verhaal met veel groene weetjes. Evelien van Dort heeft het boek geschreven over een actueel thema.

Paginanavigatie