Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Biebtip 416

Gepubliceerd op: 12 oktober 2021 12:43

Welk dier doet een Trappeldans. Hoe komt de Pissebed aan zijn naam. Hoe maak je Bloembommetjes en wat is Hagelslag op pootjes.

In het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek ontdekken kinderen, samen met Fien & Teun, dat kriebelbeestjes eigenlijk helemaal niet eng of vies zijn. Kinderen leren dat de kriebelbeestjes juist heel nuttig zijn voor de natuur dus nuttig voor iedereen. De kriebelbeestjes zijn niet alleen op de boerderij van Fien en Teun te vinden maar ook in de achtertuin en zelfs in huis. En de vraag is of ieder kriebelbeestje wel een insect is.

In het boek staan leuke voorleesverhalen maar ook leuke knutsel- en doe-opdrachten. De knutselopdrachten hebben een duidelijke uitleg en zijn gemakkelijk met huis, tuin en keukenmaterialen te maken, wel met hulp van een ouder.

Ik heb het boek met plezier gelezen en ik ben er achter gekomen dat ik ook niet alles van kriebelbeestjes weet dus een leuk leermoment.

Fien & Teun: Het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek. Een voorleesboek met 10 verhaaltjes met informatie over beestjes, knutsel- en doe- opdrachten en vrolijke kleurenillustraties voor kinderen van ca 4 t/m 6 jaar.

Wil jij dit boek ook lezen? Je vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!
Tera Mensink, medewerker klantcontacten

  • Schrijver: René Noorderveen
  • Titel:Het GiGaGrote Kriebelbeestjesboek
  • Uitgeverij: Witte Leeuw
  • Jaar van uitgave: 2021
  • Aantal pagina’s 53