Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Biebtip 50

Gepubliceerd op: 22 maart 2013 04:45

Het tijdschrift Viva Mama is een loot van het bekende vrouwenweekblad Viva. Viva Mama is bedoeld voor (zwangere) vrouwen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Het is eigenlijk ook alleen maar aantrekkelijk voor deze doelgroep, maar als je zelf in deze fase zit is het ontzettend leuk om lekker onderuit gezakt met dit blad op de bank te zitten/liggen.

Het tijdschrift gaat op de hippe toer: stoere positiekleding, leuke accessoires, woninginrichting, spraakmakende reportages over zwangerschap en bevalling. Er staan ook leuke columns in van vaders met daarbij hun ervaringen sinds de geboorte van hun kind(eren). Leuke kinderartikelen, kinderkleding, de moderne babykamer, inspirerende mode tijdens de zwangerschap, interviews met bekende Nederlanders, reisverhalen enzovoort. Alles voor deze periode van jonge moeders komt aan bod.

"Tenminste niet zo'n tuttig moederblad" en "Leuk tijdschrift, dat ook minder makkelijke onderwerpen bespreekbaar maakt", zo zie ik in de lezersbeoordelingen. Helaas verschijnt Viva Mama maar eens in de twee maanden. Ik moet dus nog even wachten tot het volgende nummer er is.

"Wilt u dit tijdschrift ook lezen? U vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!"

Rita van Tongeren – Medewerkster secretariaat

  • Titel tijdschrift: Viva Mama
  • Uitgeverij: Sanoma Media Netherlands bv
  • Verschijnt: zes keer per jaar