Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Biebtip 56

Gepubliceerd op: 22 maart 2013 08:45

Mariska ten Den (1976) groeit op in de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Op haar zeventiende wordt ze moeder van dochter Fay.Als ze in 2000 het drukke Rotterdam verruilt voor het mooie Groningen heeft ze nog geen idee hoe drastisch haar leven gaat veranderen.

Via MacDonalds loopt Mariska daar de liefde van haar leven tegen het lijf en van de ene dag op de andere geeft ze haar werk als visagiste op en wordt boerin. In "Prins op de Groene Trekker" zijn de vaak grappige, soms serieuze, maar altijd erg openhartige columns van Mariska als stadse boerin gebundeld. Ze gaat trekker rijden, leert melken en rent chaotisch tussen de koeien door. Niet gehinderd door enige kennis, pakt ze al het werk aan op het boerenbedrijf. Dat leidt regelmatig tot hilarische, maar af en toe ook pijnlijke situaties.

Deze columns zijn leuk voor fans van 'Boer zoekt vrouw' en voor iedereen die iets heeft met de agrarische sector. Maar ook wie geen idee heeft van wat zich op boerenbedrijf allemaal afspeelt, kan met "Prins op de groene trekker" op een onderhoudende manier een kijkje nemen achter de staldeuren. Ik heb het in elk geval met veel genoegen gelezen. De meeste columns zijn eerder gepubliceerd in agrarisch vakblad "Boerderij".

Wilt u dit boek ook Lezen? U vindt het bij de Bibliotheek Noord-Veluwe!

Harmien Hulleman, medewerker klantcontacten

  • Schrijver : Mariska ten Den
  • Titel : Prins op de groene trekker
  • Uitgeverij : Gigaboek
  • Jaar van uitgave: 2011
  • Aantal pagina's: 104