Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Cursus Digitale zorg voldoet aan verwachtingen

Gepubliceerd op: 28 maart 2024 13:15

Vijf cursisten hebben afgelopen week de cursus Digitale Zorg in Vaassen succesvol afgerond. Ze ontvingen het bijbehorende certificaat uit handen van hun trainers. De cursisten volgden het onderdeel patiëntenportaal Huisarts.

De Bibliotheek Noord-Veluwe organiseert zowel cursussen over het patiëntenportaal Huisarts als over het patiëntenportaal Ziekenhuis. Deze cursussen maken deel uit van DigiVitaler.

“Ik heb geleerd niet te snel op te geven, dan lukt het wel”, vertelde een van de cursisten in Vaassen. Anderen sloten aan met een kort en krachtig “Heel goed” en “De cursus heeft precies aan de verwachtingen voldaan”. Ze zijn niet alleen enthousiast over de cursus maar ook over de begeleiding van trainers Johan en Magda.

De meeste cursisten zijn zo enthousiast over de cursus dat ze meteen doorgaan met de cursus over het patiëntenportaal Ziekenhuis die binnenkort in Vaassen van start gaat.

Bij DigiVitaler leren deelnemers hoe ze zelf hun gezondheidszaken regelen via internet. Ze oefenen hoe ze inloggen en hoe ze hun medische gegevens bekijken in het patiëntenportaal van hun huisarts en/of van het ziekenhuis. Deelnemers krijgen les in kleine groepjes.

Ook zelfredzaam worden? Op het gebied van digitale zorg, DigiD, computergebruik of veilig internet? Wij bieden diverse digitale cursussen aan. De cursussen zijn gratis, je hoeft zelfs geen lid te zijn van de bibliotheek. Bekijk hier het cursusaanbod. Of vraag in de bibliotheek om meer informatie. We helpen je graag.