Aangepaste openingstijden

Tijdens de schoolvakanties hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden en zijn er een aantal miniservicepunten gesloten.
Kijk op deze pagina voor alle informatie.

Inwoners Heerde gratis digitaalvaardig

Gepubliceerd op: 8 februari 2024 15:30

De gemeente Heerde biedt haar inwoners een gratis digitale training. De computercursus wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

De computercursus bestaat uit 7 lessen. In de eerste lessen leren deelnemers de basisfuncties van de computer gebruiken, zoals typen, tekst aanpassen, e-mailen en kopen op internet. Aan het einde van de cursus wordt aandacht besteed aan veilig internet gebruik, zoals het herkennen van (on)veilige websites, sterke wachtwoorden kiezen en waar je op moet letten als je online betaalt.

Eerdere deelnemers zijn enthousiast over de cursus. “De trainers hebben zoveel geduld en leggen alles zo vaak als nodig is uit”, vertelde een deelnemer. “Het is prettig om samen met anderen een computercursus te volgen”, vulde een andere deelnemer aan. “Je merkt dat je niet de enige bent die weinig weet van de computer en af en toe fouten maakt.”

Meer informatie over de cursus en aanmelden voor de cursus kan via onderstaande knop, via de servicebalie of telefonisch via 0578-692088 (bibliotheek Heerde).

De computercursus is op dinsdagochtend en gaat van start op 5 maart. De cursussen worden gegeven bij de bibliotheek in Heerde.

Deelnemers moeten zelf een laptop en koptelefoon/oortjes meenemen.

Aanmelden kan tot 28 februari. Maar vol = vol, het aantal plekken is beperkt.

Meer info/aanmelden