Voorwaarden en richtlijnen

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen.

Resultaat 11 - 20 (van 25)

• Biebtip 373

7 oktober 2020

Mag je stelen om te kunnen eten? Moet je lief zijn voor anderen? Moet je altijd gehoorzamen aan de ouders? Moet je alles vertellen? Moet je altijd kunnen doen wat je wilt? Moet je anderen helpen?

Bekijk details van Biebtip 373

• Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

6 oktober 2020

Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de Bibliotheek veilig bezoeken!

Bekijk details van Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

• Spreekuur

28 september 2020

Om haar activiteiten nog beter op het publiek af te stemmen, houdt de bibliotheek Noord-Veluwe in de maand oktober spreekuur in haar vestigingen. Mensen kunnen langskomen om aan te geven waar ze behoefte aan hebben. Bepaalde workshops bijvoorbeeld, lezingen of andere activiteiten.

Bekijk details van Spreekuur

• Bibliotheek Noord-Veluwe neemt duik in verleden

24 september 2020

Jonkvrouwen die komen voorlezen, een historische boekenbingo, zelf een film over vervlogen tijden regisseren en elf jeugdboekenschrijvers die in vijf gemeenten in totaal vijftien scholen bezoeken; de Bibliotheek Noord-Veluwe haalt alles uit de kast tijdens de Kinderboekenweek die dit jaar van 30 september tot en met 11 oktober wordt gehouden.

Bekijk details van Bibliotheek Noord-Veluwe neemt duik in verleden

• OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

24 september 2020

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Kom naar het inloopspreekuur of maak gebruik van het telefonisch spreekuur!

Bekijk details van OV-ambassadeurs geven advies op maat en antwoord op veel gestelde vragen

• Uitleenpunt Hattemerbroek weer open

22 september 2020

Vanaf 23 september is het uitleenpunt van Bibliotheek Noord-Veluwe in Hattemerbroek iedere woensdag geopend. De openingstijden zijn van 11.15 tot 12.45 uur.

Bekijk details van Uitleenpunt Hattemerbroek weer open

• Taalvrijwilligers gezocht

14 september 2020

De Taalpunten van de Bibliotheek zoeken mensen die willen helpen bij de Nederlandse les aan volwassenen. Taalvrijwilligers begeleiden iemand die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en/of schrijven.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht

• De Taalkeuken is terug!

8 september 2020

Hou je van koken? Wil jij je Nederlands verbeteren? Geef je dan op voor de taalkeuken.

Bekijk details van De Taalkeuken is terug!

• Hulp bij e-book vragen

8 september 2020

Bibliotheekleden kunnen naast papieren boeken ook e-books en luisterboeken lenen. E-books en luisterboeken kunnen digitaal geleend worden.

Bekijk details van Hulp bij e-book vragen

• Biebtip 369

8 september 2020

‘Match’ van Buddy Tegenbosch won de Prijs van de Jonge Jury 2020. Dat betekent dat jongeren uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs dit boek zelf gekozen hebben als beste boek. Geen professionele (en volwassen…) jury, maar de pubers zelf hebben gestemd. Ik kende het boek niet, dus was het hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Bekijk details van Biebtip 369