Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd zoveel mogelijk afstand van elkaar (geen handen schudden bv) | Was je handen vaak en hoest in je elleboog.

Resultaat 11 - 20 (van 37)

• Lezen en schrijven voor iedereen Bekijk details

23 september 2021

Vrijdag 10 september kregen wethouders, taalvrijwilligers en organisaties die zich bezig houden met laaggeletterdheid informatie van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De bijeenkomsten werden georganiseerd in het kader van de Week van Lezen en Schrijven.

Bekijk details van Lezen en schrijven voor iedereen

• Boekenweek van Jongeren bij de bibliotheek Bekijk details

23 september 2021

Van 17 tot en met 26 september wordt de Boekenweek van Jongeren gevierd. Jongeren kunnen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe de bundel 3PAK ophalen (zolang de voorraad strekt), de speciale geschenkbundel voor deze Boekenweek. In deze bundel staan dit jaar 'Als we vallen' van Khalid Boudou, 'En de Kus kwam' van Splinter Chabot en de graphic novel 'Vroeg donker' van Aimée de Jongh. In de bibliotheekvestigingen zijn bovendien speciale displaytafels gemaakt met leuke boeken voor jongeren.

Bekijk details van Boekenweek van Jongeren bij de bibliotheek

• ‘Wat wil je later worden?’, de Bieb houdt speciale speeddates tijdens Kinderboekenweek Bekijk details

20 september 2021

Een praatje maken met een politieagent, een boswachter of zelfs een prof-voetbalster. Het kan allemaal bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. Tijdens Kinderboekenweek van 6 tot en met 17 oktober organiseert de Bieb namelijk speciale speeddates waarbij kinderen in gesprek kunnen gaan met professionals die beroepen uitoefenen die ze misschien zelf ook wel zien zitten als ze later groot zijn.

Bekijk details van ‘Wat wil je later worden?’, de Bieb houdt speciale speeddates tijdens Kinderboekenweek

• Helynn wint tekenwedstrijd Elburg Bekijk details

2 september 2021

De 6-jarige Helynn v d Bosch uit Doornspijk heeft de tekenwedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe in de gemeente Elburg gewonnen.

Bekijk details van Helynn wint tekenwedstrijd Elburg

• Mart Blankespoor winnaar Minecraft challenge vakantiespecial Bekijk details

24 augustus 2021

Mart Blankespoor heeft de Minecraft Challenge vakantiespecial van de Bibliotheek Noord-Veluwe gewonnen. Mart ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi boek, bij de Bibliotheek in Elburg.

Bekijk details van Mart Blankespoor winnaar Minecraft challenge vakantiespecial

• Stop Motion filmpjes bibliotheek workshop het bekijken waard Bekijk details

20 augustus 2021

In Epe maakten vier meisjes ieder hun eigen film tijdens de Stop Motion workshop van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Het resultaat van hun inspanning is zeker de moeite van het bekijken waard.

Bekijk details van Stop Motion filmpjes bibliotheek workshop het bekijken waard

• Stop Motion workshop bij Bibliotheek Noord-Veluwe Bekijk details

17 augustus 2021

Voor leerlingen van groep 7 en 8 is er aan het einde van de zomervakantie nog een hele bijzondere activiteit bij de Bibliotheek Noord-Veluwe: een workshop Stop Motion.

Bekijk details van Stop Motion workshop bij Bibliotheek Noord-Veluwe

• Winnares vakantiepakket bibliotheek Bekijk details

13 augustus 2021

Tessa Steenkamer (7 jaar) uit Hattem is de winnares van een van de twee vakantiepakketten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Tessa is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Tessa is blij met haar prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bekijk details van Winnares vakantiepakket bibliotheek

• Bibliotheek Vaassen op zaterdag open! Bekijk details

13 augustus 2021

Vanaf 11 september is de bibliotheek in Vaassen op zaterdag open van 10 – 12 uur. De maandagavond openstelling van 17 – 20 uur vervalt vanaf 4 september. De overige openingstijden wijzigen niet, dinsdag, woensdag, donderdag is de bibliotheek geopend van 14 -17 uur en op vrijdag van 14 – 20 uur.

Bekijk details van Bibliotheek Vaassen op zaterdag open!

• Winnaar vakantiepakket bibliotheek Bekijk details

11 augustus 2021

Jens Lindenhols (10 jaar) uit Elburg is de winnaar van het eerste vakantiepakket van Bibliotheek Noord-Veluwe. Jens is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Jens is superblij met zijn prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bekijk details van Winnaar vakantiepakket bibliotheek