Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus | Houd 1,5 meter afstand van elkaar. | Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. | Werk zoveel mogelijk thuis. | Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Resultaat 11 - 20 (van 27)

• Jaarverslag bibliotheek Bekijk details

2 juli 2021

De vijf wethouders die betrokken zijn bij de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben ons jaarverslag ontvangen uit handen van bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg-Hendriksen.

Bekijk details van Jaarverslag bibliotheek

• Inzendingen anekdotes Tweestrijd Bekijk details

28 juni 2021

De Boekenweek had als thema Tweestrijd. De bibliotheek vroeg naar jouw verhaal waarin je beschrijft wanneer jezelf in tweestrijd stond en hoe je uiteindelijk de knoop doorhakte. Hier lees je de inzendingen. De winnaar wordt vrijdag 2 juli bekend gemaakt en ontvangt een boekenbon ter waarde van 25,00.

Bekijk details van Inzendingen anekdotes Tweestrijd

• Illustrator bezoekt prijswinnende scholen Bekijk details

21 juni 2021

Illustrator Tjarko van der Pol bezocht maandag maar liefst drie scholen in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Groep 6 van de Hoge Weerdschool in Epe, groep 7 van de St. Bernardusschool in Epe en groep 6 van de Rank in Wezep waren de gelukkige winnaars van de rebus prijsvraag die de bibliotheek dit voorjaar organiseerde.

Bekijk details van Illustrator bezoekt prijswinnende scholen

• Computercursus cadeau Bekijk details

15 juni 2021

De gemeente Elburg geeft een computercursus, de daarbij behorende werkboeken en een abonnement voor 3 maanden op de bibliotheek cadeau aan inwoners van de gemeente Elburg. Je kunt kiezen tussen de eerste module van een computercursus of de gehele cursus Digisterker.

Bekijk details van Computercursus cadeau

• Damaris winnares Test je boekenkennis Bekijk details

14 juni 2021

Damaris van ’t Slot is de winnares van de Test je boekenkennis wedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Damaris ontving haar prijs, in de vorm van een boekenbon, bij de Bibliotheek in Oldebroek.

Bekijk details van Damaris winnares Test je boekenkennis

• Niels winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge Bekijk details

14 juni 2021

Niels Grolleman is een van de winnaars van de Minecraft Challenge van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Niels ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi Minecraftboek, bij de Bibliotheek in Heerde. Niels is een verwoed Minecraftspeler, hij speelt meer dan dat hij bouwt.

Bekijk details van Niels winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge

• Bram winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge Bekijk details

14 juni 2021

Bram Hofmeier is een van de winnaars van de Minecraft Challenge van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bram ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi Minecraft boek, bij de Bibliotheek in ‘t Harde.

Bekijk details van Bram winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge

• Bibliotheek start met Informatie Punt Digitale Overheid Bekijk details

10 juni 2021

Heb je vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs of pensioen? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen Nederlanders vinden dit lastig.

Bekijk details van Bibliotheek start met Informatie Punt Digitale Overheid

• Bibliotheek Noord-Veluwe weer open! Bekijk details

19 mei 2021

“Goed nieuws, de vestigingen zijn weer open!” Bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg is blij dat de bibliotheken toch eerder open mogen dan verwacht.

Bekijk details van Bibliotheek Noord-Veluwe weer open!

• Taalpunten hebben kwaliteit op orde! Bekijk details

10 mei 2021

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft voor de Taalpunten een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hieruit blijkt dat de Taalpunten voldoen aan belangrijke kwaliteitsnormen.

Bekijk details van Taalpunten hebben kwaliteit op orde!