Resultaat 11 - 20 (van 157)

• Computerlessen bibliotheek: “De digitale wereld is de toekomst en ik wil niet achterblijven”

23 januari 2020

In de bibliotheek in Elburg hebben de deelnemers van de Klik & Tik computercursus hun certificaat ontvangen. Marieke Kanis, teamleider bij de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde de certificaten.

Bekijk details van Computerlessen bibliotheek: “De digitale wereld is de toekomst en ik wil niet achterblijven”

• Wethouder overhandigt Boekstartkoffertje aan eerste Hattemse baby van 2020

20 januari 2020

Vrijdag 17 januari heeft wethouder Carla Broekhuis-Bonte het Boekstartkoffertje overhandigd aan Phileine. Zij is de eerste Hattemse baby van 2020. Het Boekstartkoffertje is een cadeau van de gemeente Hattem en de Bibliotheek Noord-Veluwe aan de ouders van iedere Hattemse baby. Het koffertje bestaat uit twee voorleesboekjes en een lidmaatschap van de bibliotheek voor de baby.

Bekijk details van Wethouder overhandigt Boekstartkoffertje aan eerste Hattemse baby van 2020

• Boekstartcoach Wapenveld: in gesprek over belang van voorlezen

17 januari 2020

In Wapenveld start op 20 januari de boekstartcoach van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De boekstartcoach gaat met jonge ouders in gesprek bij het consultatiebureau. Dit gesprek gaat over het belang van voorlezen voor de taalontwikkeling en de woordenschat en over hoe leuk en plezierig voorlezen is.

Bekijk details van Boekstartcoach Wapenveld: in gesprek over belang van voorlezen

• Meer weten over de pc? De bibliotheek helpt!

17 januari 2020

Half februari start de volgende computercursus van de Bibliotheek Noord-Veluwe op de dinsdagavond in Wezep. Er is nog plek, dus wil je meer weten over je pc? Meld je dan aan voor de uitgebreide cursus.

Bekijk details van Meer weten over de pc? De bibliotheek helpt!

• De Taalkeuken in Elburg

15 januari 2020

Wil je oefenen met schrijven? Hou je van koken? Dan zoeken we jou!

Bekijk details van De Taalkeuken in Elburg

• Vooral e-book vragen bij digitaal spreekuur bibliotheek

18 december 2019

Al enige jaren is er iedere maand een digitaal spreekuur in iedere gemeente van het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Dit spreekuur is voor informatie en uitleg over de apps en e-books van de bibliotheek, de LuisterBieb en de digitale bronnen van de Bibliotheek. Maar ook voor andere vragen over de smartphone en tablet is ruimte op het digitale spreekuur.

Bekijk details van Vooral e-book vragen bij digitaal spreekuur bibliotheek

• Maatwerk bij tablettraining Bibliotheek

16 december 2019

In de bibliotheek in Epe hebben vier deelnemers hun certificaat voor de Klik&Tik tablettraining ontvangen. De training bestaat voor een deel uit de vaste onderdelen van de Klik & Tik training, maar daarnaast is er ruimte voor maatwerk. De deelnemers zijn erg enthousiast over deze training.

Bekijk details van Maatwerk bij tablettraining Bibliotheek

• Dag van de Bieb

10 december 2019

In de wereld van nu - die door de digitale revolutie zo snel veranderd - is De Bibliotheek een vast baken. Hier kun je rustig rondneuzen, activiteiten volgen, boeken, tijdschriften en kranten lezen en mensen ontmoeten.

Bekijk details van Dag van de Bieb

• Boeiende informatie over achternamen bij lezing in Hattem

5 december 2019

Op 28 november was Wim Huijsmans bij Bibliotheek Noord-Veluwe in Hattem te gast voor zijn lezing over achternamen.

Bekijk details van Boeiende informatie over achternamen bij lezing in Hattem

• Digitaal betalen: duurzaam en voordelig

27 november 2019

Vanaf dit jaar gaat de Bibliotheek zo min mogelijk werken met papieren contributienota’s. Hiermee besparen we het milieu (papier, inkt, uitlaatgassen) en houden de kosten van het lidmaatschap laag.

Bekijk details van Digitaal betalen: duurzaam en voordelig