Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus | Houd 1,5 meter afstand van elkaar. | Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. | Werk zoveel mogelijk thuis. | Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Resultaat 1 - 10 (van 31)

• Biebtip 403 Bekijk details

22 juni 2021

Je hebt 20 uur niet geslapen, 10 uur nauwelijks gegeten en je bent bezig met de begeleiding van de tweede bevalling tijdens je 48-uurs dienst. Welkom in het leven van een verloskundige.

Bekijk details van Biebtip 403

• Illustrator bezoekt prijswinnende scholen Bekijk details

21 juni 2021

Illustrator Tjarko van der Pol bezocht maandag maar liefst drie scholen in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Groep 6 van de Hoge Weerdschool in Epe, groep 7 van de St. Bernardusschool in Epe en groep 6 van de Rank in Wezep waren de gelukkige winnaars van de rebus prijsvraag die de bibliotheek dit voorjaar organiseerde.

Bekijk details van Illustrator bezoekt prijswinnende scholen

• Computercursus cadeau van de bieb Bekijk details

15 juni 2021

Bibliotheek Noord-Veluwe en de gemeente Elburg geven een computercursus, de daarbij behorende werkboeken en een abonnement voor 3 maanden op de bibliotheek cadeau aan inwoners van de gemeente Elburg. Je kunt kiezen tussen de eerste module van een computercursus of de gehele cursus Digisterker.

Bekijk details van Computercursus cadeau van de bieb

• Damaris winnares Test je boekenkennis Bekijk details

14 juni 2021

Damaris van ’t Slot is de winnares van de Test je boekenkennis wedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Damaris ontving haar prijs, in de vorm van een boekenbon, bij de Bibliotheek in Oldebroek.

Bekijk details van Damaris winnares Test je boekenkennis

• Niels winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge Bekijk details

14 juni 2021

Niels Grolleman is een van de winnaars van de Minecraft Challenge van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Niels ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi Minecraftboek, bij de Bibliotheek in Heerde. Niels is een verwoed Minecraftspeler, hij speelt meer dan dat hij bouwt.

Bekijk details van Niels winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge

• Bram winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge Bekijk details

14 juni 2021

Bram Hofmeier is een van de winnaars van de Minecraft Challenge van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bram ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi Minecraft boek, bij de Bibliotheek in ‘t Harde.

Bekijk details van Bram winnaar Biebbouwers Minecraft Challenge

• Bibliotheek start met Informatie Punt Digitale Overheid Bekijk details

10 juni 2021

Heb je vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs of pensioen? Dan ben je niet de enige. Maar liefst 4 miljoen Nederlanders vinden dit lastig.

Bekijk details van Bibliotheek start met Informatie Punt Digitale Overheid

• Biebtip 402 Bekijk details

9 juni 2021

Als je een lekker spannend verhaal wilt lezen, vol actie, dan moet je dit boek kiezen. Het is het vijfde boek uit de reeks Eiland geheimen. De verhalen uit deze reeks spelen zich allemaal op Terschelling en voor wie daar bekend is, is het leuk dat de schrijver ook allerlei straatnamen en plekken op het eiland noemt. Zo weet je precies waar de mensen zijn.

Bekijk details van Biebtip 402

• Biebtip 401 Bekijk details

1 juni 2021

Voor de liefhebbers van kostuumdrama’s met een scheut feminisme.

Bekijk details van Biebtip 401

• Biebtip 400 Bekijk details

19 mei 2021

‘De saamhorigheidsgroep’ van Merijn de Boer (1982) gaat over de jaren van het linkse idealisme in Nederland. Onderwerp is een idealistische Haarlemse vriendenclub in de jaren tachtig.

Bekijk details van Biebtip 400