Resultaat 1 - 10 (van 58)

• Al bijna 16.000 e-books uitgeleend

19 juli 2018

In de eerste zes maanden van dit jaar zijn er al bijna 16.000 e-books geleend door leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De 15.969 uitleningen zijn er bijna 20% meer dan in het eerste half jaar van 2017.

Bekijk details van Al bijna 16.000 e-books uitgeleend

• Biebtip 277

17 juli 2018

Wist je dat de bibliotheek een mooie collectie boekjes heeft voor baby’s? Bijvoorbeeld het knisperboekje van Woezel & Pip.

Bekijk details van Biebtip 277

• Biebtip 276

13 juli 2018

In juli 2017 hoort paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel dat ze voor de negende keer kanker heeft. Maar Bibian is een knokker en een optimist, met een ijzersterke wil. Haar grootste sportieve droom is dat ze op de Paralympische Spelen in maart 2018 haar olympische titel kan verdedigen. Maar eerst moet ze deze nieuwe tegenslag zien te overwinnen.

Bekijk details van Biebtip 276

• Bibliotheek geeft kinderopvang Romi cadeautjes

6 juli 2018

Boekstart, leesbevordering voor baby’s, bestaat 10 jaar en viert dat met de kinderopvanginstellingen die werken met het programma Boekstart in de kinderopvang. Namens de Stichting Lezen overhandigde de Bibliotheek Noord-Veluwe twee toepasselijke cadeautjes aan kinderopvang Romi in Oldebroek, die werkt met het programma Boekstart in de kinderopvang.

Bekijk details van Bibliotheek geeft kinderopvang Romi cadeautjes

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

6 juli 2018

Wethouder Vos van de gemeente Oldebroek heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Cegerek

3 juli 2018

Wethouder Cegerek van de gemeente Heerde heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag in het raadhuis in Heerde.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Cegerek

• Biebtip 275

3 juli 2018

Corine Hartmans thriller ‘Groen licht’ speelt zich af in de Achterhoek. We maken kennis met rechercheur Suzan de Winter en haar team. Suzan is de ‘vermiste’ dochter van Nelleke de Winter, die in een eerdere serie van Corine Hartman bij het zelfde bureau werkte.

Bekijk details van Biebtip 275

• ZomerleesBingo bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

3 juli 2018

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar ZOMERLEESBINGO. Je hoeft je deze zomer geen seconde te vervelen als je hieraan meedoet.

Bekijk details van ZomerleesBingo bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

• Digitaal spreekuur

3 juli 2018

Hulp nodig bij het downloaden van de VakantieBieb? Dan biedt het digitaal spreekuur van de bibliotheek uitkomst!

Bekijk details van Digitaal spreekuur

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

3 juli 2018

Wethouder Broekhuis van de gemeente Hattem heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag in de bibliotheek in Hattem