Bezoekers weer welkom!

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen. Lees meer

Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Biebtip 365

4 augustus 2020

Het boek “De belangrijke encyclopedie van mijn wereld” met als ondertitel “voor nieuwsgierige kinderen die alles willen weten” nodigt uit om het boek te lenen of in te kijken.

Bekijk details van Biebtip 365

• Biebtip 364

28 juli 2020

Omdat een vakantie naar Turkije er dit jaar door de corona niet in zit heb ik bedacht dat mijn Biebtip moet gaan over het jeugdboek ‘Waar is thuis?’ van Netty van Kaathoven wat zich afspeelt in ons geliefde dorpje Dalyan.

Bekijk details van Biebtip 364

• Biebtip 363

21 juli 2020

Anya Niewierra is een Nederlandse auteur van wie je niet veel hoort. Veel te weinig zelfs naar mijn mening, want haar boeken zijn echt goed. Eerder verschenen van haar hand ‘Vrij uitzicht’ (2013) en ‘Het dossier’ (2016).

Bekijk details van Biebtip 363

• Bibliotheken weer dagelijks open!

9 juli 2020

Sinds 6 juli zijn de vestigingen van de Bibliotheek Noord-Veluwe weer dagelijks op de normale bemande openingstijden geopend.

Bekijk details van Bibliotheken weer dagelijks open!

• VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

3 juli 2020

Tot en met 31 augustus is de VakantieBieb weer open. In de VakantieBieb app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

• Bieb-cadeautje maakt vakantie extra leuk

30 juni 2020

Als je alleen de omslag al ziet, krijg je een vakantiegevoel. Heb je ineens zin je teenslippers aan te trekken, je hangmat uit te rollen en met een ijsje in de ene hand en een boek in de andere heerlijk te gaan relaxen. En laat dat nou net de bedoeling zijn van het Zomer Doe Boek: een bijzonder leuk vormgegeven boekje tjokvol grappige opdrachten en puzzel- en leesplezier.

Bekijk details van Bieb-cadeautje maakt vakantie extra leuk

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

18 juni 2020

Bij de inmiddels weer heropende bibliotheek in Oldebroek heeft Wethouder Liesbeth Vos het jaarverslag 2019 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

12 juni 2020

In de inmiddels weer heropende bibliotheek in Epe heeft Wethouder Jan Aalbers het jaarverslag 2019 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde hem het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

• Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!

9 juni 2020

Ook voor het komend schooljaar heeft de Bibliotheek weer een uitgebreid Educatief Programma voor de jeugd samengesteld. Het programma is vanzelfsprekend afgestemd op de huidige tijd. Leesplezier, mediawijsheid en leren schrijven zijn de thema’s die in het Educatief Programma 2020-2021 terugkomen.

Bekijk details van Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!

• Coronaslimheid: boeken lenen met super-mandje

14 mei 2020

Vestigingen Bibliotheek Noord-Veluwe vanaf maandag weer open

Bekijk details van Coronaslimheid: boeken lenen met super-mandje