Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus | Houd 1,5 meter afstand van elkaar. | Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. | Werk zoveel mogelijk thuis. | Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Resultaat 1 - 10 (van 29)

• ‘Wat wil je later worden?’, de Bieb houdt speciale speeddates tijdens Kinderboekenweek Bekijk details

20 september 2021

Een praatje maken met een politieagent, een boswachter of zelfs een prof-voetbalster. Het kan allemaal bij de Bibliotheek Noord-Veluwe. Tijdens Kinderboekenweek van 6 tot en met 17 oktober organiseert de Bieb namelijk speciale speeddates waarbij kinderen in gesprek kunnen gaan met professionals die beroepen uitoefenen die ze misschien zelf ook wel zien zitten als ze later groot zijn.

Bekijk details van ‘Wat wil je later worden?’, de Bieb houdt speciale speeddates tijdens Kinderboekenweek

• Bieptip 412 Bekijk details

7 september 2021

Oma Luchtbuks Alleen de titel al maakte me nieuwsgierig! Oma Luchtbuks….een kinderboek. Eerst zien, dan geloven. Het boek gaat over Lina. Ze is negen jaar (bijna tien) en ze heeft ouders die heel erg druk zijn. Lina voelt zich vaak een beetje te veel, ze heeft voor elke dag een oppas en haar ouders ziet ze maar weinig.

Bekijk details van Bieptip 412

• Helynn wint tekenwedstrijd Elburg Bekijk details

2 september 2021

De 6-jarige Helynn v d Bosch uit Doornspijk heeft de tekenwedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe in de gemeente Elburg gewonnen.

Bekijk details van Helynn wint tekenwedstrijd Elburg

• Biebtip 411 Bekijk details

24 augustus 2021

Twee weken geleden zag ik dit boek tussen de nieuw binnen gekomen boeken en de omslag en titel trokken mijn aandacht. Het is het schrijnende verhaal van een groepje alleenstaande kinderen in een vluchtelingenkamp.

Bekijk details van Biebtip 411

• Mart Blankespoor winnaar Minecraft challenge vakantiespecial Bekijk details

24 augustus 2021

Mart Blankespoor heeft de Minecraft Challenge vakantiespecial van de Bibliotheek Noord-Veluwe gewonnen. Mart ontving zijn prijs, in de vorm van een mooi boek, bij de Bibliotheek in Elburg.

Bekijk details van Mart Blankespoor winnaar Minecraft challenge vakantiespecial

• Stop Motion filmpjes bibliotheek workshop het bekijken waard Bekijk details

20 augustus 2021

In Epe maakten vier meisjes ieder hun eigen film tijdens de Stop Motion workshop van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Het resultaat van hun inspanning is zeker de moeite van het bekijken waard.

Bekijk details van Stop Motion filmpjes bibliotheek workshop het bekijken waard

• Biebtip 410 Bekijk details

17 augustus 2021

‘Naar Afghanistan komt God alleen nog om te huilen’. Aan deze titel moet ik denken als ik het nieuws van de afgelopen weken volg. De Taliban is bezig met een opmars in Afghanistan. ‘Er is niemand meer hier die ons helpt’ lees ik vandaag in het NRC.

Bekijk details van Biebtip 410

• Stop Motion workshop bij Bibliotheek Noord-Veluwe Bekijk details

17 augustus 2021

Voor leerlingen van groep 7 en 8 is er aan het einde van de zomervakantie nog een hele bijzondere activiteit bij de Bibliotheek Noord-Veluwe: een workshop Stop Motion.

Bekijk details van Stop Motion workshop bij Bibliotheek Noord-Veluwe

• Winnares vakantiepakket bibliotheek Bekijk details

13 augustus 2021

Tessa Steenkamer (7 jaar) uit Hattem is de winnares van een van de twee vakantiepakketten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Tessa is lid geworden van de bibliotheek tijdens de Zomeractie voor nieuwe jeugdleden. Onder de nieuwe leden werden twee vakantiepakketten verloot. Tessa is blij met haar prijs: een goed gevulde Vakantietas met een boek, spellen en andere spullen voor de vakantie.

Bekijk details van Winnares vakantiepakket bibliotheek

• Bibliotheek Vaassen op zaterdag open! Bekijk details

13 augustus 2021

Vanaf 11 september is de bibliotheek in Vaassen op zaterdag open van 10 – 12 uur. De maandagavond openstelling van 17 – 20 uur vervalt vanaf 4 september. De overige openingstijden wijzigen niet, dinsdag, woensdag, donderdag is de bibliotheek geopend van 14 -17 uur en op vrijdag van 14 – 20 uur.

Bekijk details van Bibliotheek Vaassen op zaterdag open!