Wij zijn maandag 6 juni (2e Pinksterdag) gesloten

Resultaat 1 - 10 (van 50)

• Bibliotheek kiest voor publicroam Bekijk details

27 mei 2022

Vanaf 1 juni is publicroam beschikbaar in de bibliotheken in Epe, Vaassen, Hattem en ’t Harde. Publicroam zorgt dat iedere bezoeker veilig en automatisch verbindt met het gastenwifi.

Bekijk details van Bibliotheek kiest voor publicroam

• Felicitaties door gemeente voor cursisten Bekijk details

27 mei 2022

Gemeente Hattem heeft woensdagochtend de cursisten van de door de gemeente gratis beschikbaar gestelde computercursus gefeliciteerd met een bloemetje. De cursisten zijn in 7 weken een stuk digivaardiger geworden door de computercursus bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Felicitaties door gemeente voor cursisten

• Biebtip 444 Bekijk details

24 mei 2022

In een grote stad ben je heel klein, maar je hebt een heel belangrijk verhaal te vertellen. Jammer genoeg luistert er niemand naar je. Druk, druk… heel herkenbaar.

Bekijk details van Biebtip 444

• Uitleg over uitdagingen voor bijbelvertaler Bekijk details

20 mei 2022

Woensdagavond hield Prof. Dr. Eric Peels bij de bibliotheek in Elburg een lezing over de Nieuwe Bijbelvertaling. In oktober 2021 kwam deze nieuwe bijbelvertaling uit, de NBV21. Professor Peels was nauw betrokken bij de totstandkoming van deze vertaling.

Bekijk details van Uitleg over uitdagingen voor bijbelvertaler

• Biebtip 443 Bekijk details

16 mei 2022

Kawaii is Japans voor schattig. En schattig is de omslag van dit boek in ieder geval! Ik zag deze omslag vol met getekende kittens op de Aanwinstenpagina van Bibliotheek Noord-Veluwe langs komen en was meteen verkocht.

Bekijk details van Biebtip 443

• Besef dat water meer aandacht verdient Bekijk details

13 mei 2022

Bij Bibliotheek Noord-Veluwe in Epe was woensdagavond de bijeenkomst “Wat is mijn kiek op water?”. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van een serie bijeenkomsten over water onder de noemer Heel Epe borrelt.

Bekijk details van Besef dat water meer aandacht verdient

• Biebtip 442 Bekijk details

9 mei 2022

Een lezer uit Wapenveld bracht een boek terug en zei hierbij: ‘Ik breng dit boek maar snel terug want het zal vast gereserveerd zijn. Het is zo’n spannend en goed verteld verhaal en het speelt ook nog eens in onze omgeving… Ik heb het in één keer uitgelezen. Als ik zoiets hoor, wil ik het natuurlijk ook lezen. Het boek was niet gereserveerd dus nam ik het mee naar huis!

Bekijk details van Biebtip 442

• Betrokken publiek bij lezing Broken Wings Bekijk details

29 april 2022

Broken Wings voorzitter Adrie Pol vertelde dinsdagavond in de bibliotheek in Epe over de dramatische crash van een Amerikaanse bommenwerper bij Epe. Door het informele begin van de lezing brak meteen het ijs en kwamen de eerste vragen en opmerkingen al uit het publiek.

Bekijk details van Betrokken publiek bij lezing Broken Wings

• Veel interactie bij lezing Nathasja Schadron in Vaassen Bekijk details

29 april 2022

Nathasja Schadron hield in de bibliotheek in Vaassen een lezing over haar boek Morgen zal het vrede zijn. In een vrijwel uitverkochte bibliotheek vertelde Nathasja Schadron over haar autobiografische boek, over haar persoonlijke ervaringen met reïncarnatie en over reïncarnatie in het algemeen.

Bekijk details van Veel interactie bij lezing Nathasja Schadron in Vaassen

• Hilarische bloemlezing Mark Traa Bekijk details

21 april 2022

De bezoekers van de lezing van Mark Traa in de Bibliotheek in Epe hebben genoten! Zijn presentatie over oude liefdesoproepen vormde een hilarische bloemlezing over het liefdesleven van onze voorouders.

Bekijk details van Hilarische bloemlezing Mark Traa

Paginanavigatie