Resultaat 1 - 10 (van 103)

• Biebtip 311

14 mei 2019

Als leesconsulent van de bibliotheek Noord Veluwe kom ik op veel scholen. Ik zorg dat er leuke boeken zijn zodat de kinderen met plezier gaan lezen. Immers, als je lezen leuk vindt, ga je vanzelf meer lezen waardoor het niveau omhoog gaat!

Bekijk details van Biebtip 311

• Veel interactie bij workshop 'Veilig het internet op'.

10 mei 2019

De workshop 'Veilig het internet op', die Bibliotheek donderdag in de Marke organiseerde, leverde enthousiaste reacties op. Docent Jacob Wubs sprak met veel kennis van zaken over het onderwerp.

Bekijk details van Veel interactie bij workshop 'Veilig het internet op'.

• Biebtip 310

7 mei 2019

Dit boek is een welkome aanvulling op de zoekboeken voor iets oudere kinderen, met voldoende uitdaging, leuke informatie en fleurige afbeeldingen. Vijf olifanten gaan op wereldreis, ze bezoeken de meest bijzondere plekken op aarde. Van hun bestemmingen zijn 16 grote zoekplaten gemaakt, waarop je de vijf olifanten en hun lievelingsspullen kunt zoeken.

Bekijk details van Biebtip 310

• Biebtip 309

30 april 2019

Marco Kroon is een Nederlands officier met de rang van majoor bij de Koninklijke Landmacht en de eerste militair sinds 1955 die is onderscheiden met de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding van Nederland. Hij kreeg die onderscheiding in 2009 voor moedig optreden en leidinggeven als officier bij vuurgevechten in Afghanistan.

Bekijk details van Biebtip 309

• Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Epe

25 april 2019

In de bibliotheek in Epe hebben de cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Epe

• Maak uw e-reader vakantieklaar!

24 april 2019

Een fijne vakantie begint met een goede voorbereiding. Denk daarbij ook aan uw e-reader. Maak daarom een afspraak bij de Bibliotheek Noord-Veluwe om uw e-reader klaar te maken voor het lenen van e-books van de bibliotheek. Dan is uw e-reader klaar voor de vakantie!

Bekijk details van Maak uw e-reader vakantieklaar!

• Bieb Noord-Veluwe scoort op landelijk congres

18 april 2019

“Overweldigend!” Diana Pater, projectleider robotica bij Bibliotheek Noord-Veluwe, heeft geen ander woord voor het succes van de roboc@r op het landelijke bibliotheekcongres.

Bekijk details van Bieb Noord-Veluwe scoort op landelijk congres

• Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in ‘t Harde

16 april 2019

In de bibliotheek in ‘t Harde hebben vier cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in ‘t Harde

• Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

26 maart 2019

Bibliotheekleden die meer informatie willen over het digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe, dat bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media, of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books of LuisterBieb kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

• Kijktip: Bibliotheek in de schijnwerpers met docu Frans Bromet

20 maart 2019

Tijdens de Boekenweek zendt de VPRO de serie 'De bibliotheek' uit, waarin documentairemaker Frans Bromet door acht openbare bibliotheken dwaalt en bezoekers, medewerkers en vrijwilligers spreekt. De documentaire laat zien dat de bibliotheek allang niet meer een plek is waar je slechts komt voor het lenen van boeken.

Bekijk details van Kijktip: Bibliotheek in de schijnwerpers met docu Frans Bromet