Resultaat 1 - 10 (van 17)

• Boek Ik, Robot voor wethouder Berkhoff

13 november 2017

Wethouder Berkhoff heeft vanmorgen in Heerde het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Berkhoff

• Enthousiaste bezoekers bij workshop Robots in de zorg

10 november 2017

Wat maakt een robot een robot? Wanneer is het zover dat robots slimmer zijn dan mensen? Wat kunnen robots nu al betekenen voor verwarde ouderen of kinderen met autisme? Deze en vele andere vragen werden besproken en beantwoord bij de door de Bibliotheek Noord-Veluwe georganiseerde workshop robots in de zorg, gegeven door de Robot Academy, bij de Rhijnsberg in Heerde.

Bekijk details van Enthousiaste bezoekers bij workshop Robots in de zorg

• Wethouder Hospers opent bibliotheek in MFC de Marke

9 november 2017

Wethouder Hospers heeft de officiële opening van vestiging Hattem van de bibliotheek Noord-Veluwe in MFC de Marke verricht. Dit deed hij in bijzijn van genodigden en bezoekers van de bibliotheek.

Bekijk details van Wethouder Hospers opent bibliotheek in MFC de Marke

• Boek Ik, Robot voor wethouder Aalbers

9 november 2017

Wethouder Jan Aalbers heeft vanmorgen in de bibliotheek in Epe het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Aalbers

• Bibliotheek Wapenveld op dinsdag open

3 november 2017

Vanaf dinsdag 7 november is de bibliotheek in Wapenveld ook op dinsdag geopend van 14.00-17.00 uur. Er zijn die middag geen vaste medewerkers aanwezig, bezoekers kunnen zelf hun boeken uitlenen en inleveren en tijdschriften en kranten lezen. De vrijwillige gastvrouwen mevrouw Van Essen-Mommers en mevrouw Coenradie zorgen dat de selfserviceapparatuur en computers zijn opgestart waardoor de uitbreiding van uren mogelijk is.

Bekijk details van Bibliotheek Wapenveld op dinsdag open

• Boek Ik, Robot voor wethouder Vos

3 november 2017

Wethouder Liesbeth Vos heeft vanmorgen het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Vos

• Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

3 november 2017

Wethouder José Oosthoek heeft vanmorgen het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

• Biebtip 257

2 november 2017

Een heerlijk boek, waarbij je al lezende steeds hardop in de lach schiet. Kinderlogica is echt de leukste logica! Mark van der Werf ontvangt van zowel leerkrachten uit het basisonderwijs als van ouders de grappige foutjes en bijdehante opmerkingen van kinderen. Hij plaatst deze op zijn Facebook en Instagram accounts. De leukste opmerkingen en afbeeldingen heeft hij in dit boekje verzameld.

Bekijk details van Biebtip 257

• Bijna 10.000 e-books geleend

30 oktober 2017

Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben in de vakantiemaanden juli, augustus en september bijna 10.000 e-books geleend. Het aantal uitleningen van e-books laat in de vakantie altijd een stijging zien. E-reader, tablet en smartphone zijn makkelijk mee te nemen naar strand, park en andere vakantiebestemming.

Bekijk details van Bijna 10.000 e-books geleend

• Biebtip 256

25 oktober 2017

Dit boek gaat over 'wilde' dieren, waar veel mensen bang voor zijn. Ik huiver als ik spinnen zie op een plaatje, laat staan in het echt! Zo zijn er nog veel meer enge en vieze dieren, zoals slangen, haaien, kakkerlakken en andere griezels.

Bekijk details van Biebtip 256