• Biebtip 357

28 mei 2020

Wanneer de vader van FBI-agente, Nell Flynn overlijdt, keert zij terug naar Suffolk County, de plek waar ze is opgegroeid. Haar vader is bij een motorongeluk om het leven gekomen.

Bekijk details van Biebtip 357

• Biebtip 356

28 mei 2020

In Labyrint- de verhalen komt alles van deze Nederlandse schrijfster samen. In 13 spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien.

Bekijk details van Biebtip 356

• Coronaslimheid: boeken lenen met super-mandje

14 mei 2020

Vestigingen Bibliotheek Noord-Veluwe vanaf maandag weer open

Bekijk details van Coronaslimheid: boeken lenen met super-mandje

• Biebtip 355

4 mei 2020

In de bibliotheek werken heeft zo zijn voordelen. Voor een klant ging ik een poosje geleden op zoek naar dit boek. Het was toen nog te nieuw om in onze collectie aanwezig te zijn. De titel bleef echter in mijn hoofd zitten, en toen ik het boek nu tegenkwam, laaide mijn nieuwsgierigheid weer op.

Bekijk details van Biebtip 355

• Bibliotheek in coronatijd: alle hens aan dek

30 april 2020

De Afhaal Bieb van de Bibliotheek Noord-Veluwe blijkt een schot in de roos. De verrassingstas met zes boeken of dvd’s die leden kunnen afhalen, valt duidelijk in de smaak. ,,Het loopt als een tierelier’’, aldus een opgetogen directeur Hetty van de Weg.

Bekijk details van Bibliotheek in coronatijd: alle hens aan dek

• Nu lid worden? Vooral doen!

24 maart 2020

Maak digitaal gebruik van de Bibliotheek!

Bekijk details van Nu lid worden? Vooral doen!

• Taalvrijwilligers gezocht in Epe, Hattem en Heerde

31 januari 2020

De Taalpunten in de gemeenten Epe, Hattem en Heerde zoeken nieuwe taalvrijwilligers. Taalvrijwilligers bieden hulp aan mensen die beter willen leren lezen of schrijven.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht in Epe, Hattem en Heerde