Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd zoveel mogelijk afstand van elkaar (geen handen schudden bv) | Was je handen vaak en hoest in je elleboog.

Resultaat 21 - 30 (van 37)

• Taalvrijwilligers gezocht Bekijk details

20 juli 2021

De Bibliotheek Noord-Veluwe zoekt voor het Taalpunt in Epe vrijwilligers die het leuk vinden om mensen te begeleiden met de Nederlandse taal tijdens activiteiten van Koppel/Swoe.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht

• Blij met computerlessen Bekijk details

16 juli 2021

Tijdens de lockdown bleek dat computer vaardigheden in korte tijd heel belangrijk zijn geworden. Jantine den Toom, teamleider Educatie en Participatie bij de Bibliotheek Noord-Veluwe, heeft enthousiaste verhalen gehoord van oud-cursisten.

Bekijk details van Blij met computerlessen

• Volop jeugdactiviteiten bij de bieb Bekijk details

16 juli 2021

Bibliotheek Noord-Veluwe zet deze zomer volop in op activiteiten voor de jeugd. “Voor alle kinderen van 4 - 12 is er een leuke activiteit in de zomervakantie” zegt bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg.

Bekijk details van Volop jeugdactiviteiten bij de bieb

• De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck Bekijk details

13 juli 2021

Wil je toegang tot een evenement in Nederland of een reis maken binnen de Europese Unie, dan heb je daar een coronabewijs voor nodig. Een coronabewijs maak je met de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl. Je hebt daar een DigiD voor nodig.

Bekijk details van De Bibliotheek ondersteunt bij vragen over de CoronaCheck

• Winst door Tweestrijd Bekijk details

12 juli 2021

Ruth Schoten heeft de anekdote wedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe gewonnen. In de bibliotheekvestiging in Heerde nam zij haar prijs, een boekenbon, in ontvangst. De wedstrijd was georganiseerd ter gelegenheid van de Boekenweek en ging over het thema Tweestrijd.

Bekijk details van Winst door Tweestrijd

• De Grote BiebBoys Zomerchallenge! Bekijk details

6 juli 2021

Met De Grote BiebBoys Zomerchallenge kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar de hele zomer met boeken en lezen bezig zijn. Maar wie zijn de BiebBoys? Dat zijn Joran en Kees, twee jongens die gek zijn op boeken en met toffe challenges laten zien dat boeken leuk zijn!

Bekijk details van De Grote BiebBoys Zomerchallenge!

• Bibliotheek als vliegwiel voor Vaassen Bekijk details

6 juli 2021

Wethouder Aalbers ziet de nieuwe vestiging van de Bibliotheek Noord-Veluwe als vliegwiel voor Vaassen. Bovendien roemde hij de prachtige plek, midden in het dorp en midden in de samenleving.

Bekijk details van Bibliotheek als vliegwiel voor Vaassen

• Jaarverslag bibliotheek Bekijk details

2 juli 2021

De vijf wethouders die betrokken zijn bij de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben ons jaarverslag ontvangen uit handen van bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg-Hendriksen.

Bekijk details van Jaarverslag bibliotheek

• Inzendingen anekdotes Tweestrijd Bekijk details

28 juni 2021

De Boekenweek had als thema Tweestrijd. De bibliotheek vroeg naar jouw verhaal waarin je beschrijft wanneer jezelf in tweestrijd stond en hoe je uiteindelijk de knoop doorhakte. Hier lees je de inzendingen. De winnaar wordt vrijdag 2 juli bekend gemaakt en ontvangt een boekenbon ter waarde van 25,00.

Bekijk details van Inzendingen anekdotes Tweestrijd

• Illustrator bezoekt prijswinnende scholen Bekijk details

21 juni 2021

Illustrator Tjarko van der Pol bezocht maandag maar liefst drie scholen in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Groep 6 van de Hoge Weerdschool in Epe, groep 7 van de St. Bernardusschool in Epe en groep 6 van de Rank in Wezep waren de gelukkige winnaars van de rebus prijsvraag die de bibliotheek dit voorjaar organiseerde.

Bekijk details van Illustrator bezoekt prijswinnende scholen