Voorwaarden en richtlijnen

Na het versoepelen van de coronamaatregelen zijn bezoekers voor steeds meer zaken welkom in de bibliotheekvestigingen. We vragen daarbij wel aandacht voor een aantal voorwaarden en richtlijnen.

Resultaat 21 - 26 (van 26)

• Biebtip 369

8 september 2020

‘Match’ van Buddy Tegenbosch won de Prijs van de Jonge Jury 2020. Dat betekent dat jongeren uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs dit boek zelf gekozen hebben als beste boek. Geen professionele (en volwassen…) jury, maar de pubers zelf hebben gestemd. Ik kende het boek niet, dus was het hoog tijd om daar verandering in te brengen.

Bekijk details van Biebtip 369

• Bibliotheek Oldebroek weer meer open

7 september 2020

Vanaf 7 september is de bibliotheek in Oldebroek weer iedere werkdag geopend.

Bekijk details van Bibliotheek Oldebroek weer meer open

• De AfhaalBieb is terug!

31 augustus 2020

Tijdens de coronamaatregelen bedacht de Bibliotheek Noord-Veluwe de AfhaalBieb, om leden ondanks de sluiting toch van boeken te kunnen voorzien. Door de enthousiaste reacties van de leden wordt de AfhaalBieb nu weer opgestart.

Bekijk details van De AfhaalBieb is terug!

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

18 juni 2020

Bij de inmiddels weer heropende bibliotheek in Oldebroek heeft Wethouder Liesbeth Vos het jaarverslag 2019 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

12 juni 2020

In de inmiddels weer heropende bibliotheek in Epe heeft Wethouder Jan Aalbers het jaarverslag 2019 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde hem het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

• Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!

9 juni 2020

Ook voor het komend schooljaar heeft de Bibliotheek weer een uitgebreid Educatief Programma voor de jeugd samengesteld. Het programma is vanzelfsprekend afgestemd op de huidige tijd. Leesplezier, mediawijsheid en leren schrijven zijn de thema’s die in het Educatief Programma 2020-2021 terugkomen.

Bekijk details van Nieuw Educatief Programma Bibliotheek online!