Resultaat 21 - 30 (van 98)

• Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

10 december 2018

Wel van plan om een gratis online cursus via de Bibliotheek Noord-Veluwe te volgen, maar het is er nog steeds niet van gekomen? Start dan voor 31/12/2018! Per 1 januari stopt de online bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Maar cursussen waarmee in 2018 is gestart kunnen gewoon worden afgemaakt.

Bekijk details van Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

• Bibliotheek en Kinderopvang KOM werken samen aan leesbevordering

4 december 2018

Hetty van de Weg van De Bibliotheek Noord-Veluwe en Jacinta Kiffen van Stichting KOM, Kinderopvang Op Maat, locatie Wapenveld, hebben een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst voor Boekstart in de Kinderopvang.

Bekijk details van Bibliotheek en Kinderopvang KOM werken samen aan leesbevordering

• Digitaal spreekuur in december

27 november 2018

Bibliotheekleden die meer informatie willen over het digitale aanbod van de Bibliotheek Noord-Veluwe, dat bestaat uit e-books, LuisterBieb en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media, of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van het e-book en LuisterBieb account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books of LuisterBieb kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Digitaal spreekuur in december

• Levendige presentatie over voeding, afvallen en gezondheid

9 november 2018

Linda Nordholt, van Slank met Linda, heeft dinsdagavond een inspirerende lezing gegeven bij Bibliotheek Wezep.

Bekijk details van Levendige presentatie over voeding, afvallen en gezondheid

• Biebtip 289

6 november 2018

Meneer Max schildert overal en iedereen die hij tegenkomt. Hij schildert de mensen zoals ze zijn. Als hij in het Burgerweeshuis in Amsterdam is om de meisjes te schilderen, maakt hij een praatje met Martha, één van de meisjes. Hij wil graag een portret van haar schilderen maar moet daar natuurlijk toestemming voor vragen.

Bekijk details van Biebtip 289

• Boeiende Europa – Rusland lezing in Epe

1 november 2018

De bezoekers van de lezing over De verschillen en overeenkomsten tussen Europa en Rusland luisterden dinsdagavond in de Bibliotheek in Epe geboeid naar drs. Marie-Thérèse ter Haar. Drs. ter Haar is Rusland en Oost-Europa deskundige en volgt de ontwikkelingen in Rusland op de voet.

Bekijk details van Boeiende Europa – Rusland lezing in Epe

• Ondernemend met taal

29 oktober 2018

Een doelstelling van het landelijke programma 'Bibliotheek en basisvaardigheden' is dat elke bibliotheek over een Taalhuis gaat beschikken. Ook de Bibliotheken Noord-Veluwe en Nijkerk hebben zo'n Taalhuis, maar zij doen méér dan dat.

Bekijk details van Ondernemend met taal

• Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

26 oktober 2018

Als lid van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunt u ieder jaar gratis twee online cursussen volgen. Deze cursussen volgt u in eigen tijd en tempo in een online omgeving. Dus wilt u dit jaar nog Spaans leren spreken? Volg dan de online cursus Spaans in twee weken.

Bekijk details van Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

• Gezocht: nieuwe taalvrijwilligers voor Taalpunt Elburg en Oldebroek

26 oktober 2018

De Taalpunten in Elburg en Oldebroek zoeken taalvrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen die beter willen leren lezen, schrijven en spreken. In november start er op donderdagavond een nieuwe taaltraining voor vrijwilligers uit de gemeenten Elburg en Oldebroek bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Gezocht: nieuwe taalvrijwilligers voor Taalpunt Elburg en Oldebroek

• Manon Jonker wint Zomerfoto actie Bibliotheek Noord-Veluwe

12 oktober 2018

In de bibliotheek in Wezep heeft Manon Jonker de door haar gewonnen prijs in ontvangst genomen voor haar inzending voor de Zomerfoto actie van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Manon Jonker wint Zomerfoto actie Bibliotheek Noord-Veluwe