Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 55)

 • Bieb ’t Harde ook op donderdag open! Bekijk details

  15 december 2023

  Vanaf donderdag 11 januari is de bibliotheek in ’t Harde ook op donderdag open. Dit is mogelijk door samenwerking tussen het Sociaal Financieel Trefpunt en de Bibliotheek Noord-Veluwe.

 • Schrijfster Evelien van Dort op bezoek bij Het Talent in Heerde Bekijk details

  6 december 2023

  Evelien van Dort, de bekende kinderboekenauteur, heeft een bezoek gebracht aan Het Talent in Heerde. Chiel Horst, leerling van groep 6, won dit bezoek bij de dichtwedstrijd van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

 • Twijfelt u ook wel eens of een bericht wel echt is? Bekijk details

  14 november 2023

  “Online fraude herkennen en voorkomen”, is het onderwerp voor een informatiemiddag op 30 november van 14:00 – 16:30 uur in dorpshuis de Heerd in Heerde.

 • Prijswinnaars 'Maak een huis' tijdens Kinderboekenweek Bekijk details

  10 november 2023

  Deelnemers kregen een papieren beker en bouwden daarvan een zo mooi mogelijk huis. De prijsvraag sloot aan bij het thema van de Kinderboekenweek “Bij mij thuis”.

 • Bieb-vrijwilligers vertellen hun verhaal Bekijk details

  6 november 2023

  De Bibliotheek Noord-Veluwe is een postercampagne gestart om te laten zien wat vrijwilligers doen bij de bieb. Hiermee wil de bieb deze belangrijke schakels in de organisatie een gezicht geven: wie zijn deze mensen, wat doen ze en wat zijn hun drijfveren om juist dit vrijwilligerswerk te doen?

 • Ademloos luisteren bij Nederland Leest Junior Bekijk details

  3 november 2023

  Groep 7/8 van De Uilenhorst in Wezep luisterde ademloos naar een hoofdstuk uit Het Pungelhuis. Ze kregen dit boek cadeau van de Bibliotheek Noord-Veluwe. November staat in het teken van Heel Nederland Leest, voor kinderen Nederland Leest Junior genoemd. Het Pungelhuis, van Annet Huizing, staat dit jaar centraal voor leerlingen van 10 – 14 jaar.

 • Oldebroekers gratis digitaalvaardig Bekijk details

  2 november 2023

  De gemeente Oldebroek biedt haar inwoners opnieuw een gratis digitale training. Na enkele eerdere gratis trainingen de afgelopen maanden is het nu weer mogelijk om via de Bibliotheek Noord-Veluwe een computercursus te volgen. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

 • Gratis training digitale overheid voor inwoners Heerde Bekijk details

  2 november 2023

  De gemeente Heerde biedt haar inwoners een gratis training omgaan met de digitale overheid aan. De training wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. De overheid doet steeds meer via het internet en ook jij kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg of het doorgeven van een verhuizing.

 • Schrijvers op bezoek bij bijna 1.400 kinderen! Bekijk details

  30 oktober 2023

  Tijdens de Kinderboekenweek met het thema Bij mij thuis! hebben 15 kinderboekenschrijvers en illustratoren op 20 scholen in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe bijna 1.400 kinderen bezocht! Ze vertelden over hun boeken en over hun werk als schrijver/illustrator.

 • Inwoners Epe gratis digitaalvaardig Bekijk details

  25 oktober 2023

  De gemeente Epe biedt haar inwoners een gratis digitale training. De computercursus wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

Paginanavigatie