Resultaat 31 - 40 (van 98)

• Prijswinnaar Zomerfoto actie Bibliotheek Hattem

8 oktober 2018

In de bibliotheek in Hattem heeft dhr. C. Mars de door hem gewonnen prijs in ontvangst genomen voor zijn inzending voor de Zomerfoto actie van de bibliotheek.

Bekijk details van Prijswinnaar Zomerfoto actie Bibliotheek Hattem

• BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

28 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze vestigingen! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

• Prijswinnaars Vakantiefotowedstrijd

26 september 2018

De bibliotheek was erg nieuwsgierig waar al die boeken tijdens de vakantieperiode naar toe gingen. Naar een ver tropisch vakantieoord? Naar de Noordkaap misschien? Of gewoon heerlijk in de tuin, onder het genot van een drankje en in de schaduw van een parasol?

Bekijk details van Prijswinnaars Vakantiefotowedstrijd

• Digitaal spreekuur voor hulp bij digitale aanbod Bibliotheek

26 september 2018

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft een groot digitaal aanbod, bestaande uit e-books, LuisterBieb, online cursussen en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Bibliotheekleden die meer informatie willen over dit digitale aanbod of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van een account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books, LuisterBieb of de online cursussen kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Digitaal spreekuur voor hulp bij digitale aanbod Bibliotheek

• Tijdelijk abonnement

24 september 2018

Vanaf 1/10/2019 biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe 1 soort tijdelijk abonnement aan, het drie maanden abonnement.

Bekijk details van Tijdelijk abonnement

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat

17 september 2018

In aanwezigheid van wethouder Vos heeft mevr. Nitrauw, de taalpuntdocent voor de gemeente Oldebroek, in Bibliotheek Wezep certificaten uitgereikt aan nieuwe taalvrijwilligers.

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat

• Uitbreiding activiteiten Taalcafé: wie doet ermee?

17 september 2018

Het Taalcafé in Wapenveld gaat de activiteiten uitbreiden. Er wordt een groep gestart om samen leuke activiteiten te ondernemen. Naast het Taalcafé, waar vrijwilligers en bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee praten over allerlei onderwerpen, zullen er ook bezoeken worden ingepland en leuke dingen worden gedaan.

Bekijk details van Uitbreiding activiteiten Taalcafé: wie doet ermee?

• Ben jij de nieuwe taalvrijwilliger die het Taalpunt zoekt?

17 september 2018

Taalpunten Heerde en Hattem zoeken taal/rekenvrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen die beter willen leren lezen, schrijven, spreken en rekenen. Het gaat hierbij om  het praktisch inzetten van taal en/of rekenvaardigheden uit de eigen leef-, en werkomgeving van de cursist.

Bekijk details van Ben jij de nieuwe taalvrijwilliger die het Taalpunt zoekt?

• Lezing Benali bij symposium Laaggeletterdheid raakt aanwezigen

10 september 2018

Het symposium laaggeletterdheid, dat donderdagmiddag in de Heerd in Heerde is gehouden, is succesvol verlopen. Het symposium is een initiatief van de werkgroepen laaggeletterdheid van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg heette de aanwezigen welkom en las enkele aansprekende gedichten over laaggeletterdheid voor, waarna wethouder Aalbers (Epe) een korte inleiding hield en letterlintjes uitreikte.

Bekijk details van Lezing Benali bij symposium Laaggeletterdheid raakt aanwezigen

• Symposium Laaggeletterdheid in de spotlight bij Stichting Lezen & Schrijven

29 augustus 2018

Stichting Lezen & Schrijven heeft op hun website over de Week van de Alfabetisering speciale aandacht voor het Symposium over Laaggeletterdheid van 6 september. Ze hebben daarvoor gesproken met Hetty van de Weg- Hendriksen.

Bekijk details van Symposium Laaggeletterdheid in de spotlight bij Stichting Lezen & Schrijven