Resultaat 41 - 50 (van 157)

• Nieuwe openingstijden uitleenpunt in Oene

23 augustus 2019

Voor het uitleenpunt in Oene zijn de leerlingen van de basisscholen belangrijk. Omdat de scholen na de zomer overgaan op een continue rooster past het uitleenpunt de openingstijden van de maandagmiddag aan.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden uitleenpunt in Oene

• Bibliotheekleden Noord-Veluwe lenen bijna 125.000 e-books

21 augustus 2019

Sinds de start van het landelijke e-bookplatform in 2014 hebben Bibliotheekleden van Bibliotheek Noord-Veluwe al bijna 125.000 e-books geleend. In totaal zijn er 123.394 e-books geleend t/m 30 juni 2019. Dat blijkt uit de cijfers van de Koninklijke Bibliotheek (KB).

Bekijk details van Bibliotheekleden Noord-Veluwe lenen bijna 125.000 e-books

• Leuke programmeer workshops bij bibliotheek Elburg

20 augustus 2019

Als zomerschool activiteit waren er afgelopen week twee leuke programmeer workshops bij de Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg.

Bekijk details van Leuke programmeer workshops bij bibliotheek Elburg

• Wedstrijd: Maak een Ruimtevaartuig!

20 augustus 2019

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Reis mee!‘ Reis jij ook mee? Voor iedereen op de basisschool: leef je uit en maak je eigen ruimtevaartuig! Alles kan en mag: klein & groot. Het maakt niet uit van welk materiaal je het maakt: alles is goed!

Bekijk details van Wedstrijd: Maak een Ruimtevaartuig!

• Startschot Zomerschool in Hattem

25 juli 2019

Ondanks de hitte was de Workshop Blue-Bot & Makey Makey woensdag 24 juli in Hattem een succes en uitverkocht!

Bekijk details van Startschot Zomerschool in Hattem

• Interessante Noord-Korea lezing bij Bibliotheek Heerde

5 juli 2019

Marc Roth heeft woensdagavond bij de Bibliotheek in Heerde een zeer interessante lezing gegeven over zijn ervaring als bezoeker van Noord-Korea. In de lezing ‘’De verbeelde werkelijkheid’ nam Roth zijn publiek mee naar één van de meest gesloten landen ter wereld.

Bekijk details van Interessante Noord-Korea lezing bij Bibliotheek Heerde

• VoorleesExpress werkt

4 juli 2019

In gezinnen die meedoen aan de VoorleesExpress wordt de leesomgeving thuis en de taalontwikkeling van de kinderen verrijkt, zo blijkt uit een studie van de Erasmus Universiteit in opdracht van Stichting Lezen. Ouders gaan naar eigen zeggen vaker voorlezen en de boekenkennis en het verhaalbegrip van kinderen groeien.

Bekijk details van VoorleesExpress werkt

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

2 juli 2019

Wethouder Liesbeth Vos heeft het jaarverslag 2018 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

2 juli 2019

Wethouder Jan Aalbers en raadsgriffier Dennie Kattenberg hebben het jaarverslag 2018 van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde hen het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

25 juni 2019

Wethouder Broekhuis heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de bibliotheek, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis