Resultaat 41 - 50 (van 84)

• Spannende Boeken Weken

8 juni 2018

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken bij de Bibliotheek Noord-Veluwe in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Boeken lezen en luisteren, hulp en advies bij digitaal Spreekuur

17 mei 2018

Naast het lezen van boeken en e-books kan er ook geluisterd worden naar boeken: de LuisterBieb! Een aantal boeken uit de LuisterBieb is voor iedereen te beluisteren, leden van de bibliotheek krijgen toegang tot alle, bijna 1400 titels.

Bekijk details van Boeken lezen en luisteren, hulp en advies bij digitaal Spreekuur

• Digisterker certificaten uitgereikt in Vaassen

17 mei 2018

In de bibliotheek in Vaassen hebben de cursisten een Digisterker certificaat ontvangen uit handen van Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid, ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Digisterker certificaten uitgereikt in Vaassen

• Digisterker certificaten uitgereikt in Hattem

1 mei 2018

In de bibliotheek in Hattem hebben 4 cursisten een Digisterker certificaat ontvangen uit handen van Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid, ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Digisterker certificaten uitgereikt in Hattem

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Visser

19 april 2018

Wethouder Visser heeft in de Bibliotheek in Epe certificaten uitgereikt aan nieuwe taalvrijwilligers. Wethouder Visser benoemde het belang van de taalvrijwilligers. “Vorig jaar bij de certificaatuitreiking sprak een taalambassadeur, iemand die laaggeletterd was maar leerde lezen en schrijven. Ze was zo blij, haar wereld was zo anders geworden. Taalvrijwilligers vergroten de wereld van de deelnemers.”

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Visser

• Walk&Talk Heerde start 5 april

29 maart 2018

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomsten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Donderdag 5 april gaat Walk&Talk Heerde van start.

Bekijk details van Walk&Talk Heerde start 5 april

• Opening door Wethouder Hospers van schoolbibliotheek Jan Jaspers

17 maart 2018

Maandagmiddag 12 maart is de gloednieuwe schoolbibliotheek in de Jan Jaspers school feestelijk geopend door Wethouder Hospers. Door een bijzondere samenwerking tussen Edith Koridon van Cultuurplein Noord Veluwe, Karin Wolf van Bibliotheek Noord-Veluwe en Ingeborg van Raalte en Hermeline Pap van de Jan Jaspers school kan dit project plaats vinden.

Bekijk details van Opening door Wethouder Hospers van schoolbibliotheek Jan Jaspers

• Opening studiecabines Bibliotheek Elburg

17 maart 2018

Wethouder José Oosthoek heeft in Bibliotheek Elburg de nieuwe studiecabines officieel geopend. De officiële opening vond plaats in aanwezigheid van Marieke Kanis, teamleider van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Wethouder Oosthoek is blij met de nieuwe voorziening “De studiecabines in de bibliotheek in Elburg zijn een mooie aanwinst om elkaar te ontmoeten, om te studeren, rustig te kunnen lezen of om taalles te krijgen”.

Bekijk details van Opening studiecabines Bibliotheek Elburg

• De WoWi! bus komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe!

17 maart 2018

Zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten. Biebbus vol digitale nieuwigheden komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe

Bekijk details van De WoWi! bus komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe!

• Mirthe Bakker uit Epe voorleeskampioen regio Veluwe Noord!

12 maart 2018

De Voorleeswedstrijd van de regio Veluwe Noord is gewonnen door Mirthe Bakker van de K. Norelschool uit Epe. De regionale ronde van de Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en CODA.

Bekijk details van Mirthe Bakker uit Epe voorleeskampioen regio Veluwe Noord!