Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 55)

 • Elburgers gratis digitaalvaardig Bekijk details

  25 oktober 2023

  De gemeente Elburg biedt haar inwoners een gratis digitale training. De computercursus wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

 • Druk bezochte lezing over de Hanze Bekijk details

  25 oktober 2023

  De lezing van Arnout van Cruyningen in Hattem over het Hanzeverbond trok heel veel belangstellenden. Arnout van Cruyningen heeft veel kennis van zaken over het Hanzeverbond. Hij is de auteur van het boek De Hanze: de eerste Europese handelsmacht.

 • Bieb Noord-Veluwe heeft top-jeugdspecialist in huis Bekijk details

  13 oktober 2023

  Monique Dijkgraaf van de Bibliotheek Noord-Veluwe maakt grote kans uitgeroepen te worden tot beste jeugdspecialist van Nederland. De medewerker klantcontacten en leesconsulent kreeg tijdens de Kinderboekenweek op haar werk in de bibliotheek in Elburg tot haar grote verbazing te horen dat ze bij de laatste drie genomineerden zit.

 • De magie van voorlezen bij De Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

  6 oktober 2023

  De start van een nieuw schooljaar, betekent ook een start van een nieuwe editie van De Nationale Voorleeswedstrijd. Stichting Lezen organiseert deze leesbevorderingscampagne dit jaar voor de 31e keer voor de groepen 7 en 8 van de basisschool en werkt daarbij samen met de Bibliotheken. Het doel van de campagne: bovenbouwleerlingen enthousiast maken voor (voor)lezen en hen in aanraking laten komen met jeugdliteratuur.

 • Belangrijke tips bij lezing door bank, politie en bieb Bekijk details

  29 september 2023

  De lezing bij de Bibliotheek in Wezep over veilig bankieren en fraude herkennen, een samenwerking bussen Regiobank, politie en de Bibliotheek Noord-Veluwe, leverde belangrijke tips op voor de aanwezigen.

 • Prijswinnaars bibliotheek ‘t Harde Bekijk details

  29 september 2023

  Bij de bibliotheek in ’t Harde zijn de prijzen uitgereikt voor de activiteiten van de bibliotheek rondom de opening van het centrumplein in ’t Harde. Op 1 september stond er een kraam voor de bibliotheek waar kinderen een kleurplaat konden ophalen en voor volwassen was er een prijsvraag om te raden hoeveel bladzijden er in een glazen pot zaten.

 • Veel belangstelling voor lezing boerenlandschap Bekijk details

  22 september 2023

  Er waren heel veel bezoekers bij de lezing van Henri Slijkhuis over ontstaan en ontwikkeling van het boerenlandschap. De door museum Hagendoorns Plaatse en de Bibliotheek Noord-Veluwe georganiseerde lezing vond plaats bij Hagendoorns Plaatse.

 • Veel inspiratie bij workshop fotograferen met je smartphone Bekijk details

  22 september 2023

  De uitverkochte workshop fotograferen met je smartphone van Joop Luimes, fotograaf en docent fotografie, en de Bibliotheek Noord-Veluwe leidde tot veel inspiratie en kennis bij de deelnemers

 • Taalvrijwilligers gezocht Bekijk details

  4 september 2023

  Vind je het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn en om anderen te helpen met het beter leren spreken, lezen of schrijven? Of wil je mensen helpen met digitale vaardigheden of rekenen? Meld je dan aan bij Taalpunt Elburg, Hattem of Oldebroek van de Bibliotheek Noord-Veluwe en word begeleider van één of meerdere personen.

 • Digitale zorg: leer het nu! Bekijk details

  29 augustus 2023

  Er zijn steeds meer mogelijkheden om via internet je eigen gezondheid te monitoren en zorg te regelen wanneer het jou uitkomt, zonder wachttijd. Bekijk je eigen medische gegevens in het patiëntenportaal of maak een afspraak met de Hattemer huisartsen via www.mijnGezondheid.net. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, leer je tijdens de cursus DigiVitaler – digitale zorg dichterbij van de Bibliotheek Noord-Veluwe bij de bibliotheek in Hattem.

Paginanavigatie