nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 69)

 • Oldebroekers gratis digitaalvaardig Bekijk details

  2 november 2023

  De gemeente Oldebroek biedt haar inwoners opnieuw een gratis digitale training. Na enkele eerdere gratis trainingen de afgelopen maanden is het nu weer mogelijk om via de Bibliotheek Noord-Veluwe een computercursus te volgen. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

 • Gratis training digitale overheid voor inwoners Heerde Bekijk details

  2 november 2023

  De gemeente Heerde biedt haar inwoners een gratis training omgaan met de digitale overheid aan. De training wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. De overheid doet steeds meer via het internet en ook jij kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg of het doorgeven van een verhuizing.

 • Schrijvers op bezoek bij bijna 1.400 kinderen! Bekijk details

  30 oktober 2023

  Tijdens de Kinderboekenweek met het thema Bij mij thuis! hebben 15 kinderboekenschrijvers en illustratoren op 20 scholen in het werkgebied van de Bibliotheek Noord-Veluwe bijna 1.400 kinderen bezocht! Ze vertelden over hun boeken en over hun werk als schrijver/illustrator.

 • Inwoners Epe gratis digitaalvaardig Bekijk details

  25 oktober 2023

  De gemeente Epe biedt haar inwoners een gratis digitale training. De computercursus wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

 • Elburgers gratis digitaalvaardig Bekijk details

  25 oktober 2023

  De gemeente Elburg biedt haar inwoners een gratis digitale training. De computercursus wordt gegeven door de Bibliotheek Noord-Veluwe. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

 • Druk bezochte lezing over de Hanze Bekijk details

  25 oktober 2023

  De lezing van Arnout van Cruyningen in Hattem over het Hanzeverbond trok heel veel belangstellenden. Arnout van Cruyningen heeft veel kennis van zaken over het Hanzeverbond. Hij is de auteur van het boek De Hanze: de eerste Europese handelsmacht.

 • Bieb Noord-Veluwe heeft top-jeugdspecialist in huis Bekijk details

  13 oktober 2023

  Monique Dijkgraaf van de Bibliotheek Noord-Veluwe maakt grote kans uitgeroepen te worden tot beste jeugdspecialist van Nederland. De medewerker klantcontacten en leesconsulent kreeg tijdens de Kinderboekenweek op haar werk in de bibliotheek in Elburg tot haar grote verbazing te horen dat ze bij de laatste drie genomineerden zit.

 • De magie van voorlezen bij De Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

  6 oktober 2023

  De start van een nieuw schooljaar, betekent ook een start van een nieuwe editie van De Nationale Voorleeswedstrijd. Stichting Lezen organiseert deze leesbevorderingscampagne dit jaar voor de 31e keer voor de groepen 7 en 8 van de basisschool en werkt daarbij samen met de Bibliotheken. Het doel van de campagne: bovenbouwleerlingen enthousiast maken voor (voor)lezen en hen in aanraking laten komen met jeugdliteratuur.

 • Belangrijke tips bij lezing door bank, politie en bieb Bekijk details

  29 september 2023

  De lezing bij de Bibliotheek in Wezep over veilig bankieren en fraude herkennen, een samenwerking bussen Regiobank, politie en de Bibliotheek Noord-Veluwe, leverde belangrijke tips op voor de aanwezigen.

 • Prijswinnaars bibliotheek ‘t Harde Bekijk details

  29 september 2023

  Bij de bibliotheek in ’t Harde zijn de prijzen uitgereikt voor de activiteiten van de bibliotheek rondom de opening van het centrumplein in ’t Harde. Op 1 september stond er een kraam voor de bibliotheek waar kinderen een kleurplaat konden ophalen en voor volwassen was er een prijsvraag om te raden hoeveel bladzijden er in een glazen pot zaten.

Paginanavigatie