Resultaat 51 - 60 (van 103)

• Bibliotheek geeft kinderopvang Romi cadeautjes

6 juli 2018

Boekstart, leesbevordering voor baby’s, bestaat 10 jaar en viert dat met de kinderopvanginstellingen die werken met het programma Boekstart in de kinderopvang. Namens de Stichting Lezen overhandigde de Bibliotheek Noord-Veluwe twee toepasselijke cadeautjes aan kinderopvang Romi in Oldebroek, die werkt met het programma Boekstart in de kinderopvang.

Bekijk details van Bibliotheek geeft kinderopvang Romi cadeautjes

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

6 juli 2018

Wethouder Vos van de gemeente Oldebroek heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Vos

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Cegerek

3 juli 2018

Wethouder Cegerek van de gemeente Heerde heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag in het raadhuis in Heerde.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Cegerek

• ZomerleesBingo bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

3 juli 2018

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Noord-Veluwe dit jaar ZOMERLEESBINGO. Je hoeft je deze zomer geen seconde te vervelen als je hieraan meedoet.

Bekijk details van ZomerleesBingo bij de Bibliotheek Noord-Veluwe

• Digitaal spreekuur

3 juli 2018

Hulp nodig bij het downloaden van de VakantieBieb? Dan biedt het digitaal spreekuur van de bibliotheek uitkomst!

Bekijk details van Digitaal spreekuur

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

3 juli 2018

Wethouder Broekhuis van de gemeente Hattem heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag in de bibliotheek in Hattem

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

• Levendig gesprek bij lezing Rita Mulder

2 juli 2018

Rita Mulder heeft dinsdagavond bij de Bibliotheek Noord-Veluwe vestiging Epe een lezing gegeven over de verborgen schat van hooggevoelige mensen. Kenmerken, problemen en kwaliteiten waren de onderwerpen die aan bod kwamen.

Bekijk details van Levendig gesprek bij lezing Rita Mulder

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Klein

2 juli 2018

Wethouder Klein van de gemeente Elburg heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in het gemeentehuis in Elburg.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Klein

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

20 juni 2018

Wethouder Aalbers van de gemeente Epe heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in de bibliotheekvestiging in Epe.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

• Doe mee aan de vakantiefoto actie!

12 juni 2018

Lezen en vakantie horen voor veel mensen bij elkaar. Bij bibliotheek Noord-Veluwe is dat ook ieder jaar weer goed te merken. Tegelijk met de grote vakantie-uittocht, vindt er ook een grote uittocht plaats van bibliotheekboeken.

Bekijk details van Doe mee aan de vakantiefoto actie!