Resultaat 51 - 60 (van 123)

• Boeiende Europa – Rusland lezing in Epe

1 november 2018

De bezoekers van de lezing over De verschillen en overeenkomsten tussen Europa en Rusland luisterden dinsdagavond in de Bibliotheek in Epe geboeid naar drs. Marie-Thérèse ter Haar. Drs. ter Haar is Rusland en Oost-Europa deskundige en volgt de ontwikkelingen in Rusland op de voet.

Bekijk details van Boeiende Europa – Rusland lezing in Epe

• Ondernemend met taal

29 oktober 2018

Een doelstelling van het landelijke programma 'Bibliotheek en basisvaardigheden' is dat elke bibliotheek over een Taalhuis gaat beschikken. Ook de Bibliotheken Noord-Veluwe en Nijkerk hebben zo'n Taalhuis, maar zij doen méér dan dat.

Bekijk details van Ondernemend met taal

• Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

26 oktober 2018

Als lid van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunt u ieder jaar gratis twee online cursussen volgen. Deze cursussen volgt u in eigen tijd en tempo in een online omgeving. Dus wilt u dit jaar nog Spaans leren spreken? Volg dan de online cursus Spaans in twee weken.

Bekijk details van Nog dit jaar Spaans spreken? Volg een online cursus van de Bibliotheek!

• Gezocht: nieuwe taalvrijwilligers voor Taalpunt Elburg en Oldebroek

26 oktober 2018

De Taalpunten in Elburg en Oldebroek zoeken taalvrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen die beter willen leren lezen, schrijven en spreken. In november start er op donderdagavond een nieuwe taaltraining voor vrijwilligers uit de gemeenten Elburg en Oldebroek bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Gezocht: nieuwe taalvrijwilligers voor Taalpunt Elburg en Oldebroek

• Manon Jonker wint Zomerfoto actie Bibliotheek Noord-Veluwe

12 oktober 2018

In de bibliotheek in Wezep heeft Manon Jonker de door haar gewonnen prijs in ontvangst genomen voor haar inzending voor de Zomerfoto actie van de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Manon Jonker wint Zomerfoto actie Bibliotheek Noord-Veluwe

• Prijswinnaar Zomerfoto actie Bibliotheek Hattem

8 oktober 2018

In de bibliotheek in Hattem heeft dhr. C. Mars de door hem gewonnen prijs in ontvangst genomen voor zijn inzending voor de Zomerfoto actie van de bibliotheek.

Bekijk details van Prijswinnaar Zomerfoto actie Bibliotheek Hattem

• BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

28 september 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze vestigingen! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

• Prijswinnaars Vakantiefotowedstrijd

26 september 2018

De bibliotheek was erg nieuwsgierig waar al die boeken tijdens de vakantieperiode naar toe gingen. Naar een ver tropisch vakantieoord? Naar de Noordkaap misschien? Of gewoon heerlijk in de tuin, onder het genot van een drankje en in de schaduw van een parasol?

Bekijk details van Prijswinnaars Vakantiefotowedstrijd

• Digitaal spreekuur voor hulp bij digitale aanbod Bibliotheek

26 september 2018

Bibliotheek Noord-Veluwe heeft een groot digitaal aanbod, bestaande uit e-books, LuisterBieb, online cursussen en de Iguana app voor het verlengen en reserveren van media. Bibliotheekleden die meer informatie willen over dit digitale aanbod of die hulp nodig hebben bij het aanmaken van een account, het downloaden van de app of het gebruik van de e-books, LuisterBieb of de online cursussen kunnen terecht bij het Digitale spreekuur in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Digitaal spreekuur voor hulp bij digitale aanbod Bibliotheek

• Tijdelijk abonnement

24 september 2018

Vanaf 1/10/2019 biedt de Bibliotheek Noord-Veluwe 1 soort tijdelijk abonnement aan, het drie maanden abonnement.

Bekijk details van Tijdelijk abonnement