Resultaat 51 - 60 (van 157)

• Taalpunt Oldebroek ontvangt laptops van deltaWonen

25 juni 2019

Maandag 17 juni heeft Barrie Nitrauw van Taalpunt Oldebroek 3 laptops ontvangen van de projectgroep laaggeletterdheid van deltaWonen. Het Taalpunt had eerder aan deltaWonen laten weten op zoek te zijn naar laptops die niet meer gebruikt worden in een bedrijf, maar nog wel even mee kunnen. Het Taalpunt gaat de laptops gebruiken om inwoners digitaal vaardiger te maken.

Bekijk details van Taalpunt Oldebroek ontvangt laptops van deltaWonen

• VakantieBieb ook voor volwassenen

25 juni 2019

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb ook open voor volwassenen. Op die datum worden de 20 e-books voor volwassenen toegevoegd. Zowel spannende boeken, literatuur, romantische verhalen als informatieve boeken. Vanaf 1 juni was de VakantieBieb al open voor kinderen en jongeren, voor hen zijn er 30 e-books. Bibliotheekleden die hulp willen bij de installatie van de VakantieBieb-app of vragen hebben over de VakantieBieb kunnen in juli terecht op het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. De...

Bekijk details van VakantieBieb ook voor volwassenen

• Biebtip 317

25 juni 2019

Veda Muller, 27 jaar en afgestudeerd in de algemene cultuurwetenschappen heeft geen reden onsuccesvol te zijn. De stad waar ze woont biedt eindeloze mogelijkheden. Maar Veda kan na twee jaar nog steeds geen werk vinden. Ze heeft een (tijdelijk) baantje in de catering. Andere millenials, zoals haar twee huisgenoten maken wel volop carriere.

Bekijk details van Biebtip 317

• Boeiende lezingen door Forensicon bij Bibliotheek Noord-Veluwe

21 juni 2019

In het kader van de Spannende boeken weken heeft Forensicon, Forensische expertise & onderzoek, twee interessante lezingen gehouden bij de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Boeiende lezingen door Forensicon bij Bibliotheek Noord-Veluwe

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Cegerek

21 juni 2019

Wethouder Cegerek heeft in de bibliotheek in de Hof van Cramer in Wapenveld certificaten uitgereikt aan nieuwe taalvrijwilligers.

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Cegerek

• Volwassenen ook blij met multitouchtafels in de Bibliotheek

4 juni 2019

Een mediamenu vol muziek en filmpjes uit de jaren 50, 60 en 70 voor volwassenen en een herinnermenu met foto’s, liedjes, muziek en reclames van vroeger voor ouderen. Sinds kort zijn deze twee menu’s te vinden op de multitouchtafels in de bibliotheekvestigingen in Elburg, Epe, Heerde, Vaassen en Wezep. En dat blijkt een succes!

Bekijk details van Volwassenen ook blij met multitouchtafels in de Bibliotheek

• Hulp nodig bij installatie VakantieBieb-app? Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

3 juni 2019

Op 1 juni start de VakantieBieb voor kinderen en jongeren, per 1 juli komen daar ook de e-books voor volwassenen bij. In het digitale spreekuur van de Bibliotheek Noord-Veluwe in juni is er speciaal aandacht voor de Vakantiebieb, het zomerse cadeautje van de bibliotheek. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief.

Bekijk details van Hulp nodig bij installatie VakantieBieb-app? Digitaal spreekuur bij Bibliotheek Noord-Veluwe

• Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Heerde

3 juni 2019

Bij de bibliotheek in Heerde hebben de cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Heerde

• Veel interactie bij workshop 'Veilig het internet op'.

10 mei 2019

De workshop 'Veilig het internet op', die Bibliotheek donderdag in de Marke organiseerde, leverde enthousiaste reacties op. Docent Jacob Wubs sprak met veel kennis van zaken over het onderwerp.

Bekijk details van Veel interactie bij workshop 'Veilig het internet op'.

• Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Epe

25 april 2019

In de bibliotheek in Epe hebben de cursisten van de Digisterker training hun certificaat ontvangen. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid. Ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Certificaat training Werken met de e-overheid uitgereikt in Epe