Resultaat 51 - 60 (van 98)

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

3 juli 2018

Wethouder Broekhuis van de gemeente Hattem heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde haar het jaarverslag in de bibliotheek in Hattem

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Broekhuis

• Levendig gesprek bij lezing Rita Mulder

2 juli 2018

Rita Mulder heeft dinsdagavond bij de Bibliotheek Noord-Veluwe vestiging Epe een lezing gegeven over de verborgen schat van hooggevoelige mensen. Kenmerken, problemen en kwaliteiten waren de onderwerpen die aan bod kwamen.

Bekijk details van Levendig gesprek bij lezing Rita Mulder

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Klein

2 juli 2018

Wethouder Klein van de gemeente Elburg heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in het gemeentehuis in Elburg.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Klein

• Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

20 juni 2018

Wethouder Aalbers van de gemeente Epe heeft het jaarverslag van de Bibliotheek Noord-Veluwe in ontvangst genomen. Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe, overhandigde hem het jaarverslag in de bibliotheekvestiging in Epe.

Bekijk details van Jaarverslag Bibliotheek voor wethouder Aalbers

• Doe mee aan de vakantiefoto actie!

12 juni 2018

Lezen en vakantie horen voor veel mensen bij elkaar. Bij bibliotheek Noord-Veluwe is dat ook ieder jaar weer goed te merken. Tegelijk met de grote vakantie-uittocht, vindt er ook een grote uittocht plaats van bibliotheekboeken.

Bekijk details van Doe mee aan de vakantiefoto actie!

• Spannende Boeken Weken

8 juni 2018

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken bij de Bibliotheek Noord-Veluwe in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• Boeken lezen en luisteren, hulp en advies bij digitaal Spreekuur

17 mei 2018

Naast het lezen van boeken en e-books kan er ook geluisterd worden naar boeken: de LuisterBieb! Een aantal boeken uit de LuisterBieb is voor iedereen te beluisteren, leden van de bibliotheek krijgen toegang tot alle, bijna 1400 titels.

Bekijk details van Boeken lezen en luisteren, hulp en advies bij digitaal Spreekuur

• Digisterker certificaten uitgereikt in Vaassen

17 mei 2018

In de bibliotheek in Vaassen hebben de cursisten een Digisterker certificaat ontvangen uit handen van Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid, ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Digisterker certificaten uitgereikt in Vaassen

• Digisterker certificaten uitgereikt in Hattem

1 mei 2018

In de bibliotheek in Hattem hebben 4 cursisten een Digisterker certificaat ontvangen uit handen van Hetty van de Weg, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Bij de Digisterker training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de eigen gemeente en Mijn Overheid, ook leren ze om een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Bekijk details van Digisterker certificaten uitgereikt in Hattem

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Visser

19 april 2018

Wethouder Visser heeft in de Bibliotheek in Epe certificaten uitgereikt aan nieuwe taalvrijwilligers. Wethouder Visser benoemde het belang van de taalvrijwilligers. “Vorig jaar bij de certificaatuitreiking sprak een taalambassadeur, iemand die laaggeletterd was maar leerde lezen en schrijven. Ze was zo blij, haar wereld was zo anders geworden. Taalvrijwilligers vergroten de wereld van de deelnemers.”

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Visser