Resultaat 61 - 70 (van 98)

• Walk&Talk Heerde start 5 april

29 maart 2018

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk bijeenkomsten van Bibliotheek Noord-Veluwe. Donderdag 5 april gaat Walk&Talk Heerde van start.

Bekijk details van Walk&Talk Heerde start 5 april

• Opening door Wethouder Hospers van schoolbibliotheek Jan Jaspers

17 maart 2018

Maandagmiddag 12 maart is de gloednieuwe schoolbibliotheek in de Jan Jaspers school feestelijk geopend door Wethouder Hospers. Door een bijzondere samenwerking tussen Edith Koridon van Cultuurplein Noord Veluwe, Karin Wolf van Bibliotheek Noord-Veluwe en Ingeborg van Raalte en Hermeline Pap van de Jan Jaspers school kan dit project plaats vinden.

Bekijk details van Opening door Wethouder Hospers van schoolbibliotheek Jan Jaspers

• Opening studiecabines Bibliotheek Elburg

17 maart 2018

Wethouder José Oosthoek heeft in Bibliotheek Elburg de nieuwe studiecabines officieel geopend. De officiële opening vond plaats in aanwezigheid van Marieke Kanis, teamleider van de Bibliotheek Noord-Veluwe. Wethouder Oosthoek is blij met de nieuwe voorziening “De studiecabines in de bibliotheek in Elburg zijn een mooie aanwinst om elkaar te ontmoeten, om te studeren, rustig te kunnen lezen of om taalles te krijgen”.

Bekijk details van Opening studiecabines Bibliotheek Elburg

• De WoWi! bus komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe!

17 maart 2018

Zelf aan de slag met de nieuwste innovatieve apparaten. Biebbus vol digitale nieuwigheden komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe

Bekijk details van De WoWi! bus komt naar de Bibliotheek Noord-Veluwe!

• Mirthe Bakker uit Epe voorleeskampioen regio Veluwe Noord!

12 maart 2018

De Voorleeswedstrijd van de regio Veluwe Noord is gewonnen door Mirthe Bakker van de K. Norelschool uit Epe. De regionale ronde van de Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe en CODA.

Bekijk details van Mirthe Bakker uit Epe voorleeskampioen regio Veluwe Noord!

• De Bibliotheek en Belastingdienst

8 maart 2018

Rond 1 maart krijgen veel Nederlanders bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Deze belastingaangifte moet vóór 1 mei digitaal ingediend zijn. Wie zelf aangifte of een aanvraag wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van De Bibliotheek en Belastingdienst

• Taalvrijwilligers gezocht in Epe en Vaassen!

8 maart 2018

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. In maart start de nieuwe training voor taalvrijwilligers bij Bibliotheek Noord-Veluwe. De training bestaat uit vier dagdelen. De training voor nieuwe taalvrijwilligers wordt gehouden bij de bibliotheek in Vaassen, op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur. De lesdagen zijn maandag 26 maart en dinsdag 3, maandag 9 en maandag 16 april.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht in Epe en Vaassen!

• Veel belangstelling voor de Bibliotheek bij Nationale voorleesdagen

1 maart 2018

Van 24 januari t/m 3 februari waren de Nationale Voorleesdagen. Omdat niet alle bezoeken van peuters en kleuters aan de bibliotheek en van bibliotheekmedewerkers aan de peuters en kleuters in die anderhalve week plaats konden vinden werden de Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe wat langer gevierd. Pas op 22 februari was het laatste bezoek rondom de Nationale Voorleesdagen van kinderen uit groep 1 en 2 aan de bibliotheek.

Bekijk details van Veel belangstelling voor de Bibliotheek bij Nationale voorleesdagen

• Regionale ronde Voorleeswedstrijd

26 februari 2018

Op woensdagmiddag 7 maart aanstaande organiseren CODA en de Bibliotheek Noord-Veluwe de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Negen voorleeskampioenen uit de regio zullen strijden om een plek in de provinciale finale. De voorleeswedstrijd begint om 15.00 uur in CODA.

Bekijk details van Regionale ronde Voorleeswedstrijd

• Naomi Smelt voorleeskampioen Oldebroek!

23 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Oldebroek is gewonnen door Naomi Smelt van De Rank. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Naomi Smelt voorleeskampioen Oldebroek!