Resultaat 71 - 80 (van 98)

• Lieke Klein voorleeskampioen Elburg!

21 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in ‘t Harde is gewonnen door Lieke Klein van De Borchstee. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Lieke Klein voorleeskampioen Elburg!

• David van Lokhorst voorleeskampioen Vaassen!

16 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Vaassen is gewonnen door David van Lokhorst van ‘t Mozaïek. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van David van Lokhorst voorleeskampioen Vaassen!

• Wethouder Vos bij opening uitleenpunt in Oosterwolde

16 februari 2018

Wethouder Liesbeth Vos en bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg-Hendriksen hebben gezamenlijk het uitleenpunt van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Oosterwolde geopend. Het uitleenpunt is gevestigd in CNS de Wegwijzer.

Bekijk details van Wethouder Vos bij opening uitleenpunt in Oosterwolde

• Mirthe Bakker voorleeskampioen Epe!

15 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Epe is gewonnen door Mirthe Bakker van de K. Norelschool. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Mirthe Bakker voorleeskampioen Epe!

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Tigchelaar

15 februari 2018

In de Bibliotheek in Hattem hebben zeven nieuwe taalvrijwilligers uit Hattem en Heerde hun behaalde certificaat ontvangen en vijf taalvrijwilligers uit Hattem en Wezep een bewijs van deelname aan de module Nederlands als tweede taal. Zij ontvingen hun certificaat uit handen van wethouder Tigchelaar.

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Tigchelaar

• Lilian de Groot voorleeskampioen Hattem!

12 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in MFC de Marke in Hattem is gewonnen door Lilian de Groot van Het Palet. De lokale ronde is georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Lilian de Groot voorleeskampioen Hattem!

• Rosalin Mulder voorleeskampioen Heerde!

12 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Heerde is gewonnen door Rosalin Mulder van de IJsselvallei uit Veessen. De lokale ronde is georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Rosalin Mulder voorleeskampioen Heerde!

• Onderhoudende lezing Aaltje van Zweden

2 februari 2018

Aaltje van Zweden heeft donderdag 1 februari een zeer interessante en onderhoudende lezing gegeven. Zo’n 120 belangstellenden waren aanwezig in ’t Huiken in Elburg.

Bekijk details van Onderhoudende lezing Aaltje van Zweden

• Digitaal spreekuur ook voor Luisterboeken

22 januari 2018

Thuis op de bank, onderweg naar je werk of wandelend in het park, genieten van luisterboeken kan overal. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen gratis gebruik maken van de ruim 700 titels uit de LuisterBieb.

Bekijk details van Digitaal spreekuur ook voor Luisterboeken

• “Spreek Nederlands met me” voorziet in grote behoefte

12 januari 2018

In september is in de Marke een nieuwe spreekgroep gestart van het Taalpunt Hattem. Elke woensdagmorgen komen daar mensen die onze taal beter willen leren spreken, om in kleine groepjes te oefenen met Nederlandse vrijwilligers.

Bekijk details van “Spreek Nederlands met me” voorziet in grote behoefte