Resultaat 71 - 80 (van 84)

• Boek Ik, Robot voor wethouder Berkhoff

13 november 2017

Wethouder Berkhoff heeft vanmorgen in Heerde het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Berkhoff

• Enthousiaste bezoekers bij workshop Robots in de zorg

10 november 2017

Wat maakt een robot een robot? Wanneer is het zover dat robots slimmer zijn dan mensen? Wat kunnen robots nu al betekenen voor verwarde ouderen of kinderen met autisme? Deze en vele andere vragen werden besproken en beantwoord bij de door de Bibliotheek Noord-Veluwe georganiseerde workshop robots in de zorg, gegeven door de Robot Academy, bij de Rhijnsberg in Heerde.

Bekijk details van Enthousiaste bezoekers bij workshop Robots in de zorg

• Wethouder Hospers opent bibliotheek in MFC de Marke

9 november 2017

Wethouder Hospers heeft de officiële opening van vestiging Hattem van de bibliotheek Noord-Veluwe in MFC de Marke verricht. Dit deed hij in bijzijn van genodigden en bezoekers van de bibliotheek.

Bekijk details van Wethouder Hospers opent bibliotheek in MFC de Marke

• Boek Ik, Robot voor wethouder Aalbers

9 november 2017

Wethouder Jan Aalbers heeft vanmorgen in de bibliotheek in Epe het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Aalbers

• Bibliotheek Wapenveld op dinsdag open

3 november 2017

Vanaf dinsdag 7 november is de bibliotheek in Wapenveld ook op dinsdag geopend van 14.00-17.00 uur. Er zijn die middag geen vaste medewerkers aanwezig, bezoekers kunnen zelf hun boeken uitlenen en inleveren en tijdschriften en kranten lezen. De vrijwillige gastvrouwen mevrouw Van Essen-Mommers en mevrouw Coenradie zorgen dat de selfserviceapparatuur en computers zijn opgestart waardoor de uitbreiding van uren mogelijk is.

Bekijk details van Bibliotheek Wapenveld op dinsdag open

• Boek Ik, Robot voor wethouder Vos

3 november 2017

Wethouder Liesbeth Vos heeft vanmorgen het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Vos

• Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

3 november 2017

Wethouder José Oosthoek heeft vanmorgen het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

• Bijna 10.000 e-books geleend

30 oktober 2017

Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben in de vakantiemaanden juli, augustus en september bijna 10.000 e-books geleend. Het aantal uitleningen van e-books laat in de vakantie altijd een stijging zien. E-reader, tablet en smartphone zijn makkelijk mee te nemen naar strand, park en andere vakantiebestemming.

Bekijk details van Bijna 10.000 e-books geleend

• Bibliotheek Hattem in De Marke

3 oktober 2017

Sinds maandag 2 oktober is de bibliotheek in Hattem te vinden in MFC De Marke, Daendelsweg 2, 8051DX Hattem. Na een sluiting van 1 ½ week, waarin veel werk is verzet om alles over te huizen, ging de bibliotheek maandagochtend om 9.00 uur open. De peuters van Nijntje Pluis waren de eerste bezoekers, enthousiast keken ze rond in de nieuwe peuter- en kleuterhoek.

Bekijk details van Bibliotheek Hattem in De Marke

• Bibliotheek in De Marke

29 september 2017

Op 2 oktober opent de bibliotheek de deuren op de nieuwe locatie in De Marke. Na anderhalve week druk te zijn geweest is alles klaar om de bezoekers te ontvangen. De boeken staan weer op hun plek, de computers werken en er is wifi.

Bekijk details van Bibliotheek in De Marke