Resultaat 81 - 84 (van 84)

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

25 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Uitreiking certificaat Taalfit als deelnemer Taalakkoord

7 september 2017

Amersfoort-Nijkerk-Epe, 6 september 2017 - In de bijeenkomst Rendement op Taal in Amersfoort is Stichting Taalfit gecertificeerd als deelnemer van het Taalakkoord. Taalfit is opgericht door Bibliotheek Noord Veluwe en Bibliotheek Nijkerk om bedrijven te helpen met taalontwikkeling van hun medewerkers.De bijeenkomst Rendement op Taal is georganiseerd door Leerwerkloket Amersfoort, Utrecht en Foodvalley.

Bekijk details van  Uitreiking certificaat Taalfit als deelnemer Taalakkoord

• Taalvrijwilligers gezocht!

20 juli 2017

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. Als taalvrijwilliger kun je iemand helpen om beter te worden in lezen, schrijven of spreken en daarmee kun je het verschil maken in iemands leven.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht!

• Geef de bibliotheek cadeau!

14 januari 2014

Ben je enthousiast over je lidmaatschap van de bibliotheek? Doe iemand een jaar bibliotheekplezier cadeau. Met een cadeau abonnement van de bibliotheek geeft u een cadeau dat zorgt voor ontspanning en verrijking.

Bekijk details van Geef de bibliotheek cadeau!