Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen | Houd 1,5 meter afstand | Was je handen vaak en hoest in je elleboog | Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar in alle publieke binnenruimtes. Dit geldt bij bewegen, staan of zitten.

Vrijwilligers

Wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? De Bibliotheek heeft geregeld mensen nodig die willen helpen. Op vaste momenten in de week of gedurende een zekere periode tot ondersteuning bij activiteiten. Zoals het vervullen van de rol als gastheer/gastvrouw. Het bezorgen van boeken bij niet-mobiele leden of het helpen van mensen bij het vergroten van hun taalvaardigheid of informatieve (digitale) vaardigheden en het assisteren bij activiteiten.

Voorlezer VoorleesExpress

Coördinator VoorleesExpress