Basisregels voor iedereen en overal

Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus | Houd 1,5 meter afstand van elkaar. | Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. | Werk zoveel mogelijk thuis. | Vermijd drukte en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Vrijwilligers

Wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? De Bibliotheek heeft geregeld mensen nodig die willen helpen. Op vaste momenten in de week of gedurende een zekere periode tot ondersteuning bij activiteiten. Zoals het vervullen van de rol als gastheer/gastvrouw. Het bezorgen van boeken bij niet-mobiele leden of het helpen van mensen bij het vergroten van hun taalvaardigheid of informatieve (digitale) vaardigheden en het assisteren bij activiteiten.

Voorlezer VoorleesExpress

Coördinator VoorleesExpress