Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Irma Joubert Kronkelpad

  Een jonge vrouw volgt medio 20e eeuw haar vader op als arts in haar Zuid-Afrikaanse geboorteplaats waar ze later in contact komt met een Italiaan die in de Tweede Wereldoorlog zijn joodse vriendin heeft verloren.

  Gedrukt boek

 • Marieke Woudstra Een Portugese droom

  Een Nederlands stel woont op een landgoed in Portugal waar ze gelukkig zijn en hard werken aan hun olijfboomgaard en kruidenhandel, als hun eigendomsrecht betwist wordt.

  Gedrukt boek

 • Tricia Goyer Gewaagde ontsnapping

  Een jonge vrouw raakt in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog betrokken bij de kindertransporten van Tsjecho-Slowakije naar Engeland.

  Gedrukt boek

 • Ann Weisgarber De belofte

  Als rond 1900 een pianiste om haar verliefdheid op een getrouwde man door haar omgeving wordt geboycot, besluit ze het huwelijksaanzoek van een weduwnaar met zoontje te aanvaarden en gaat bij hem in Texas wonen.

  Gedrukt boek

 • Eve Chase Het huis op de heuvel

  In haar zoektocht naar de perfecte plek voor haar huwelijksfeest vindt Lorna een oud Engels landhuis dat ze zich nog herinnert uit haar jeugd.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Clare Marchant De geheimen van Saffron Hall

Na het verlies van haar ongeboren dochter zoekt Amber haar toevlucht in Saffron Hall, een landhuis met een lange geschiedenis. Amber besluit op onderzoek uit te gaan en stuit op een eeuwenoude tragedie...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken