Wachtwoord vergeten?

Klik hier!

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Beatrice de Graaf Tegen de terreur

  Overzicht van het nieuwe systeem van collectieve veiligheid dat de Europese mogendheden na de definitieve nederlaag van Napoleon in 1815 instelden.

  Gedrukt boek

 • Philip Dröge Moederstad

  Een geschiedenis van de stad Jakarta, waar de auteur op basis van archiefonderzoek belevenissen van zijn voorouders doorheen vlecht en die koppelt aan internationale ontwikkelingen als slavernij, crises en oorlogen.

  Gedrukt boek

 • John Eliot Gardiner Bach

  Portret van de Duitse componist (1685-1750).

  Gedrukt boek

 • Jolande Withuis Raadselvader

  De Nederlandse historica (1949) beschrijft haar jeugd in een diep gelovig communistisch milieu, in het bijzonder ook de verhouding met haar vader Berry Withuis (1920-2009), redacteur van De Waarheid, schaker en schaakjournalist.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Bart van Loo Napoleon

Een van de grote films die op dit moment draait gaat over Napoleon. Waar de film de grens opzoekt tussen waarheid en mythe, gaat Bart Van Loo dieper in op de man achter de mythe. Wil je weten wie Napoleon was dan is dit boek zeker een aanrader.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken