Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Lee Child Nachthandel

  Als Jack Reacher in de etalage van een pandjeshuis een damesring van de militaire academie West Point ziet liggen, wordt hij achterdochtig omdat niemand die die opleiding volbracht heeft de ring zou verpanden of vrijwillig verkopen.

  Gedrukt boek

 • Karin Smirnoff De schreeuw van de zeearend

  In het noorden van Zweden raken Lisbeth Salander en journalist Mikael Blomkvist betrokken bij zaken van de Zweedse onderwereld.

  Gedrukt boek

 • Tomas Ross Poetins dochter

  Een voormalig veiligheidsexpert bij de Europese Unie gaat op zoek naar de moordenaar van zijn vrouw. Samen met een jonge vrouw die haar familie verloor bij de MH17-vliegtuigramp, raakt hij verstrikt in een gevaarlijk spel tussen Russische oligarchen en westerse inlichtingendiensten in de strijd om Oekraïne.

  Gedrukt boek

 • Carina van Leeuwen Feniks

  Wanneer een groep milieuactivisten het Catshuis bezet, wordt daar een gruwelijke ontdekking gedaan. Dit leidt tot een onderzoek naar een misdaad van jaren geleden door een rechercheteam en een journaliste.

  Gedrukt boek

 • Juan Gómez-Jurado De volgende patiënt

  Een neurochirurg komt voor een onmogelijk dilemma te staan: als zijn patiënt, de president van de Verenigde Staten, levend van de operatietafel komt, zal zijn dochter worden vermoord door een psychopaat.

  Gedrukt boek

 • Jane Harper Verstoten

  Tijdens een festival laat een moeder haar baby achter en verdwijnt in de menigte. Een jaar na dato reist een man naar het stadje voor een doop en ontdekt duistere geheimen uit het verleden.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Philip Kerr Vergeven en vergeten

1957 Bernie Gunther wordt naar Athene gestuurd om een claim voor een gezonken schip van een Duitser te onderzoeken

In 1957 gaat oud-politieman Bernie Gunther onder een valse naam naar Griekenland om een verzekeringsclaim te onderzoeken, waarbij hij stuit op een web van intriges met oud-nazi’s, Griekse joden en politici.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken