Resultaat 91 - 100 (van 123)

• De Bibliotheek en Belastingdienst

8 maart 2018

Rond 1 maart krijgen veel Nederlanders bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Deze belastingaangifte moet vóór 1 mei digitaal ingediend zijn. Wie zelf aangifte of een aanvraag wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van De Bibliotheek en Belastingdienst

• Taalvrijwilligers gezocht in Epe en Vaassen!

8 maart 2018

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. In maart start de nieuwe training voor taalvrijwilligers bij Bibliotheek Noord-Veluwe. De training bestaat uit vier dagdelen. De training voor nieuwe taalvrijwilligers wordt gehouden bij de bibliotheek in Vaassen, op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur. De lesdagen zijn maandag 26 maart en dinsdag 3, maandag 9 en maandag 16 april.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht in Epe en Vaassen!

• Veel belangstelling voor de Bibliotheek bij Nationale voorleesdagen

1 maart 2018

Van 24 januari t/m 3 februari waren de Nationale Voorleesdagen. Omdat niet alle bezoeken van peuters en kleuters aan de bibliotheek en van bibliotheekmedewerkers aan de peuters en kleuters in die anderhalve week plaats konden vinden werden de Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Noord-Veluwe wat langer gevierd. Pas op 22 februari was het laatste bezoek rondom de Nationale Voorleesdagen van kinderen uit groep 1 en 2 aan de bibliotheek.

Bekijk details van Veel belangstelling voor de Bibliotheek bij Nationale voorleesdagen

• Regionale ronde Voorleeswedstrijd

26 februari 2018

Op woensdagmiddag 7 maart aanstaande organiseren CODA en de Bibliotheek Noord-Veluwe de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Negen voorleeskampioenen uit de regio zullen strijden om een plek in de provinciale finale. De voorleeswedstrijd begint om 15.00 uur in CODA.

Bekijk details van Regionale ronde Voorleeswedstrijd

• Naomi Smelt voorleeskampioen Oldebroek!

23 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Oldebroek is gewonnen door Naomi Smelt van De Rank. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Naomi Smelt voorleeskampioen Oldebroek!

• Lieke Klein voorleeskampioen Elburg!

21 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in ‘t Harde is gewonnen door Lieke Klein van De Borchstee. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Lieke Klein voorleeskampioen Elburg!

• David van Lokhorst voorleeskampioen Vaassen!

16 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Vaassen is gewonnen door David van Lokhorst van ‘t Mozaïek. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van David van Lokhorst voorleeskampioen Vaassen!

• Wethouder Vos bij opening uitleenpunt in Oosterwolde

16 februari 2018

Wethouder Liesbeth Vos en bibliotheekdirecteur Hetty van de Weg-Hendriksen hebben gezamenlijk het uitleenpunt van de Bibliotheek Noord-Veluwe in Oosterwolde geopend. Het uitleenpunt is gevestigd in CNS de Wegwijzer.

Bekijk details van Wethouder Vos bij opening uitleenpunt in Oosterwolde

• Mirthe Bakker voorleeskampioen Epe!

15 februari 2018

De voorleeswedstrijd van de bibliotheek in Epe is gewonnen door Mirthe Bakker van de K. Norelschool. Deze lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd werd georganiseerd door de Bibliotheek Noord-Veluwe.

Bekijk details van Mirthe Bakker voorleeskampioen Epe!

• Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Tigchelaar

15 februari 2018

In de Bibliotheek in Hattem hebben zeven nieuwe taalvrijwilligers uit Hattem en Heerde hun behaalde certificaat ontvangen en vijf taalvrijwilligers uit Hattem en Wezep een bewijs van deelname aan de module Nederlands als tweede taal. Zij ontvingen hun certificaat uit handen van wethouder Tigchelaar.

Bekijk details van Taalvrijwilligers ontvangen certificaat van wethouder Tigchelaar