Resultaat 91 - 98 (van 98)

• Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

3 november 2017

Wethouder José Oosthoek heeft vanmorgen het boek “Ik, Robot” ontvangen uit handen van Hetty Kruithof, directeur van de Bibliotheek Noord-Veluwe. “Ik, Robot” is het cadeauboek van Nederland Leest, dat dit jaar in het teken van Robotica staat. Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe kunnen het boek gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Boek Ik, Robot voor wethouder Oosthoek

• Bijna 10.000 e-books geleend

30 oktober 2017

Leden van de Bibliotheek Noord-Veluwe hebben in de vakantiemaanden juli, augustus en september bijna 10.000 e-books geleend. Het aantal uitleningen van e-books laat in de vakantie altijd een stijging zien. E-reader, tablet en smartphone zijn makkelijk mee te nemen naar strand, park en andere vakantiebestemming.

Bekijk details van Bijna 10.000 e-books geleend

• Bibliotheek Hattem in De Marke

3 oktober 2017

Sinds maandag 2 oktober is de bibliotheek in Hattem te vinden in MFC De Marke, Daendelsweg 2, 8051DX Hattem. Na een sluiting van 1 ½ week, waarin veel werk is verzet om alles over te huizen, ging de bibliotheek maandagochtend om 9.00 uur open. De peuters van Nijntje Pluis waren de eerste bezoekers, enthousiast keken ze rond in de nieuwe peuter- en kleuterhoek.

Bekijk details van Bibliotheek Hattem in De Marke

• Bibliotheek in De Marke

29 september 2017

Op 2 oktober opent de bibliotheek de deuren op de nieuwe locatie in De Marke. Na anderhalve week druk te zijn geweest is alles klaar om de bezoekers te ontvangen. De boeken staan weer op hun plek, de computers werken en er is wifi.

Bekijk details van Bibliotheek in De Marke

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

25 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Uitreiking certificaat Taalfit als deelnemer Taalakkoord

7 september 2017

Amersfoort-Nijkerk-Epe, 6 september 2017 - In de bijeenkomst Rendement op Taal in Amersfoort is Stichting Taalfit gecertificeerd als deelnemer van het Taalakkoord. Taalfit is opgericht door Bibliotheek Noord Veluwe en Bibliotheek Nijkerk om bedrijven te helpen met taalontwikkeling van hun medewerkers.De bijeenkomst Rendement op Taal is georganiseerd door Leerwerkloket Amersfoort, Utrecht en Foodvalley.

Bekijk details van  Uitreiking certificaat Taalfit als deelnemer Taalakkoord

• Taalvrijwilligers gezocht!

20 juli 2017

Help mee voor beter lezen, schrijven of spreken. Als taalvrijwilliger kun je iemand helpen om beter te worden in lezen, schrijven of spreken en daarmee kun je het verschil maken in iemands leven.

Bekijk details van Taalvrijwilligers gezocht!

• Geef de bibliotheek cadeau!

14 januari 2014

Ben je enthousiast over je lidmaatschap van de bibliotheek? Doe iemand een jaar bibliotheekplezier cadeau. Met een cadeau abonnement van de bibliotheek geeft u een cadeau dat zorgt voor ontspanning en verrijking.

Bekijk details van Geef de bibliotheek cadeau!